inapoi

Aer conditionat LG Standard Dual Inverter 18000 BTU S18EQ

Producator: LG ; Cod produs: 3898
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 3575 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

LG Standard Dual Inverter S18EQ 18000 BTU

 

Tehnologia Dual Inverter 

Compresorul Dual Inverter de la LG este solutie eficienta, rezultand un aparat de aer conditionat ce climatizeaza mai rapid, dureaza mai mult si functioneaza mai silentios decat modelele conventionale.
Motorul compresorului optimizeaza modul de functionare pentru o eficienta sporita atat din punct de vedere energetic cat si al capacitatii de racire. Compresorul Dual Inverter din aparatul de aer conditional LG Standard Dual Inverter reduce vibratiile si impreuna cu acestea, nivelurile de zgomot.

 

Agent frigorific R32

Datorita incalzirii globale accelerate si distrugerii stratului de ozon, s-au organizat conventii internationale si reuniuni pentru a restrictiona utilizarea agentului frigorific si pentru a se impune utilizarea agentilor frigorifici ecologici precum R32 (Eco-Friendly).
Agentul frigorific R32 din aparatul de aer conditionat LG Standard Dual Inverter are o caracteristica fara precedent si anume un agent frigorific de volum redus. Functioneaza eficient chiar si in cantitati mici comparativ cu cele existente, ofera o racire mai puternica, performanta si economie.

 

Wi-Fi Ready

Controlati aparatele de aer conditionat utilizand smartphone-uri cu sisteme de operare Android sau iOS. Descarcati aplicatia 'LG SmartThinQ' din Google Play sau AppStore. Modulul Wi-Fi se achizitioneaza separat de la orice partener LG ce comercializeaza astfel de dispozitive.

 

Smart Diagnosis

Diagnoza inteligenta - Smart Diagnosis - va permite sa verificati confortabil configurarea, instalarea, depanarea si alte informatii, direct de pe smartphone (in cazul achizitionarii si montarii unui modul Wi-Fi Ready).

 

Active Energy Control

Active Energy Control de la aparatul de aer conditionat LG ajusteaza nivelul consumului de energie si capacitatea de racire prin controlul frecventei al motorului compresorului.
Racirea unei locuinte poate deveni costisitoare, in special in timpul lunilor calde de vara. Evitati aceste costuri si economisiti energie, profitand de sistemul de control al energiei cu LG Active Energy Control.

 

 

Energy Display 

Panoul de afisare a energiei din aparatul de aer conditionat LG monitorizează cantitatea nivelului de energie utilizata. Economisiti consumul de energie in timp ce va bucurati de aer rece sau cald verificand nivelul de energie pe panou.

 

Gold Fin 

Gold Fin™ protejeaza suprafata schimbatorului de caldura impotriva uzurii si coroziunii.
Suprafata speciala de pe axul schimbatorului de caldura previne coroziunea, prelungind durata de viata a unitatii.

 

Filtru cu dubla protectie

Filtrul de protectie duala, conceput pentru a capta particule de praf de dimensiuni mai mari de 10 μm, este prima linie de aparare impotriva particulelor fine.
Panoul unitatii interne este complet detasabil si ajuta la curatarea fara probleme a aparatului de aer conditionat LG.

 

Curatare automata

Functia completa de curatare automata previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe schimbatorul de caldura, astfel oferind un mediu mai placut si mai confortabil pentru utilizator.

 

Jet Cool

Dispozitivele de aer conditionat LG asigura un flux de aer optimizat de mare viteza care poate raci mai repede camerele asigurand in acelasi timp un aer rece in orice directie.
Reduce temperatura aerului eliberat la 18°C timp de 30 minute cu doar o singura apasare de buton.

 

 

Fast Heating

Aparatele de aer conditiona LG rezista nevoilor dumneavoasta de incalzire consumand mai putina energie, incalzind un spatiu mai larg intr-o perioada mai scurta de timp creati un mediu de viata cald si confortabil.
Oscilarea automata pe 4 nivele reglează fluxul de aer in functie de mediul inconjurator, permitand distribuirea optima a aerului cald in zonele de locuit si pentru o incalzire rapida.
Pe modul incalzire, ventilatorul trimite aerul incalzit in jos pentru a mentine o temperatura ambientala plăcuta si echilibrata.

 

Comfort Air

Aparatele de aer conditioanat LG ofera o atmosfera pur igienica si cu temperatura reglata in jurul spatiului dumneavoastra de locuit.
Daca aparatul de aer conditionat ramane in stare de functionare in timpul somnului, poate scadea temperatura corpului uman sau poate cauza disconfort, mai ales daca fluxul de aer rece este direct aproape de ocupantii camerei.
Acest lucru poate fi eliminat prin unghiul ventilatorului Comfort Air, asigurand astfel un mediu confortabil in timp ce dormiti. Aceasta optiune fixeaza in mod convenabil deschizatura aparatului de aer conditionat intr-o pozitie presetata, astfel incat aerul care iese sa fie indreptat mai departe de ocupantii incaperii.

 

Low Noise 19dB

Aparatele de aer conditionat LG functioneaza la un nivel de zgomot redus de 19 dB, plus un aer sanatos cu doar o simpla atingere.
Prin minimizarea presiunii de suprafata a lamei ventilatorului in timpul contactului cu aerului, zgomotul este redus la un nivel care se numara printre aproape cele mai reduse din lume.
Cu un cuplu si un magnetism puternic, controlul fin al vitezei in 13 pasi diferiti, motorul BLDC asigura un volum de aer substantial si ridicat cu presiune statica, mentinand in acelasi timp zgomotul electric si mecanic mai mic pentru a face rapid operatiunile disponibile.

 

 

Tip aparat Monosplit
Kit de instalare inclus Nu
Clasa energetica de racire A++
Capacitate de racire (BTU/h) 18000
Clasa energetica de incalzire A+
Numar de filtre 3
Tip filtru Anti-praf, Antibacterian, Lavabil
Ventilator Nu
Suprafata acoperita (m2) 41 - 50
Functii standard Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilare
Functii speciale Telecomanda, Sleep/Night mode, Auto-curatare, Auto Restart, Energy Display, Jet Cool/Heating, Baleiere automata 2 directii, Active Energy Control, WiFi Ready, Low Noise 19 dB, Protectie anticoroziva Gold Fin
Coeficient de randament sezonier la racire - SEER (W/W) 7
Coeficient de randament sezonier la incalzire - SCOP (W/W) 4.3
Nivel de zgomot unitate exterioara (dB) 53
Nivel de zgomot unitate interioara (dB) 31
Agent de racire R32
Culoare unitatea exterioara Alb
Culoare unitatea interioara Alb
Dimensiuni unitatea interioara (L x A x I cm) 99.8 x 34.5 x 21
Dimensiuni unitatea exterioara (L x A x I cm) 77 x 54.5 x 28.8
Greutate unitatea interioara (Kg) 11.4
Greutate unitatea exterioara (Kg) 36.5
 

Specificatii

Tip Inverter
Putere racire 18.000 BTU/h
Email RSS

Utilizatori online
18