inapoi

Aer conditionat split inverter Daikin FTXS71G 24000 BTU

Producator: Daikin ; Cod produs: 2946
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 6125 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

 

Daikin FTXS-K - Design optim si confort pentru intreaga casa.

Solutie discreta si moderna care va satisface cerintele privind confortul locuintei.

  • Design elegant si modern potrivit oricarei incaperi, in orice mediu.
  • Flux de aer directionat pentru un confort optim al camerei. Oriunde, oricand.
  • Control perfect cu ajutorul programatorului saptamanal. Detineti controlul asupra confortului dumneavoastra.
  • Cea mai buna solutie pentru dormitor. Unitate atat de silentioasa incat puteti visa netulburat

centrale termice

centrale termice

*** Kitul de instalare NU este inclus in pretul aparatului !

 

OCHI INTELIGENT PENTRU ZONE MULTIPLEcentrale termice

Ochiul inteligent pentru zone multiple detecteaza automat locul in care se afla persoanele prezente in camera si impiedica directionarea fluxului de aer catre acestea. Aceasta tehnologie ajuta la economisirea energiei, deoarece unitatea de aer conditionat detecteaza momentele in care incaperea este goala, caz in care, dupa 20 de minute, aparatul reduce nivelulde racire sau incalzire, mentinand totodata temperatura din camera la un nivel confortabil.

 

MODUL CONFORTcentrale termice

Modul confort ajusteaza automat fluxul de aer din camera, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente si asigurand un confort deplin.

 

FLUX DE AER 3Dcentrale termice

Fluxul de aer 3D asigura un nivel optim de confort, fie automat, fie la cerere. Fluxul de aer poate fi reglat nu doar in sus si in jos, dar si in lateral, permitand un control eficient asupra directiei acestuia.

 

 

MODUL PUTEREcentrale termice

In zilele caniculare sau din contra, foarte reci, aveti nevoie ca aparatul sa ofere rapid rezultate. Prin apasarea unul singur buton, in mod putere, aparatul incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru factura de electricitate - apartul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de enrgie.

 

MODUL ECONOMICcentrale termice

Daca facturile de energie constituie un motiv de ingrijorare, solutia o reprezinta modul economic, deoarece acesta va permite sa setati consumul aparatului de aer conditionat. In acelasi timp, acest mod de functionare impiedica aparitia penelor de curent, daca mai multe aparate functioneaza in acelasi timp. Nu uitati inca ca ori de cate ori doriti sa obtineti un nivel mare de racire sau incalzire, nu trebuie decat sa opriti modul economic.

 

FUNCTIONAREA SILENTIOASA A UNITATII INTERIOARE

Noptile nedormite raman o simpla amintire cu aparatul de aer conditionat Daikin. Acesta nu doar mentine confortul dorit in dormitor, ci si functioneaza extrem de silentios. Atat de silentios, incat anumite aparate de-abia pot fi auzite.

 

FUNCTIONAREA SILENTIOASA A UNITATII EXTERIOAREcentrale termice

Cu totii avem nevoie de un somn odihnitor. Cu sistemul de aer conditionat de la Daikin, prevazut cu o unitate exterioara care functioneaza in "regim silentios", puteti lasa apartul pornit, fara a va face griji ca v-ati putea deranja vecinii.

 

PROGRAMATOR SAPTAMANALcentrale termice

Programatorul saptamanal Daikin permite setarea a pana la patru perioade de functionare pe zi, sapte zile pe saptamana.

Programatorul Daikin pentru 24 de ore asigura un control eficient. Programati ora la care doriti sa aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca, astfel incat sa obtineti confortul dorit.

 

CONTROL ONLINEcentrale termice

Modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin va permite sa controlati aparatul de aer conditionat de oriunde din lume, in orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, de pe un smartphone sau de pe o tableta.

In plus fata de optiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer conditionat sunt prevazute cu optiuni de conecatre la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin. (Conectare via BACnet sau LON posibila via DIII-Net)

 

RECOMANDAT PENTRU RACIREA SPATIILOR TEHNICE

Anumite aparate de aer conditionat pot raci on incapere chiar si atunci cand temperatura de afara este de -15 grd.C, ceea ce le face ideale pentru racirea spatiilor tehnice, precum camere de server, cabinete pentru telecomunicatii sau camere pentru panouri electrice sau tablouri de distributie. Unitatea trebuie instalata intr-un loc ventilat corespunzator; sistemele multi-split nu sunt prevazute cu optiunea de racire a spatiilor tehnice.

 

APLICATIA MULTI-SPLIT

Aplicatiile multi-split permit climatizarea mai multor camere, utilizand o singura unitate exterioara, care ofera avantajul unei instalari mai simple si mai elegante, cu economie de spatiu la exterior. Unitatile esterioare multi-split pot deservi de la 2 pana la 5 unitati interioare, iar cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numarul unitatilor interioare deservite poate ajunge pana la 9.

 

Specificatii

Tip Inverter
Putere racire 24.000 BTU/h
Email RSS

Utilizatori online
29