inapoi

Aer conditionat split inverter Daikin URURU SARARA FTXZ50N 18000 BTU

Producator: Daikin ; Cod produs: 2931
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 12232 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

Aparat de aer conditionat Daikin URURU SARARA FTXZ50N - 18000 BTU/h

Daikin URURU SRHARA - Solutia optima pentru un confort total

Tehnbologie inovatoare, premiata, care include 5 tehnici de tartare a aerului, cu impact extrem de redus asupra mediului si consum foarte redus de energie.

  • Racire, incalzire, purificare a aerului, ventilatie, umidificare si dezumidificare intr-o singura unitate
  • Filtrul de aer cu curatare automata reduce cu 25% consumul de energie, dar si nivelul de efort necsar pentru curatarea unitatii
  • Tehnologia ochiului inteligent pe 3 zone directioneaza fluxul de aer estfel incat acesta sa nu ajunga direct la persoanele prezente in incapere
  • Fluxul de aer 3D asigura circulatia aerului proaspat chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerei

centrale termice

centrale termice

*** Kitul de instalare NU este inclus in pretul aparatului !

 


OCHI INTELIGENT PENTRU ZONE MULTIPLEcentrale termice

Ochiul inteligent pentru zone multiple detecteaza automat locul in care se afla persoanele prezente in camera si impiedica directionarea fluxului de aer catre acestea. Aceasta tehnologie ajuta la economisirea energiei, deoarece unitatea de aer conditionat detecteaza momentele in care incaperea este goala, caz in care, dupa 20 de minute, aparatul reduce nivelulde racire sau incalzire, mentinand totodata temperatura din camera la un nivel confortabil.

 

MODUL CONFORTcentrale termice

Modul confort ajusteaza automat fluxul de aer din camera, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente si asigurand un confort deplin.

 

FLUX DE AER 3Dcentrale termice

Fluxul de aer 3D asigura un nivel optim de confort, fie automat, fie la cerere. Fluxul de aer poate fi reglat nu doar in sus si in jos, dar si in lateral, permitand un control eficient asupra directiei acestuia.

 

 

MODUL PUTEREcentrale termice

In zilele caniculare sau din contra, foarte reci, aveti nevoie ca aparatul sa ofere rapid rezultate. Prin apasarea unul singur buton, in mod putere, aparatul incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru factura de electricitate - apartul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de enrgie.

 

MODUL ECONOMICcentrale termice

Daca facturile de energie constituie un motiv de ingrijorare, solutia o reprezinta modul economic, deoarece acesta va permite sa setati consumul aparatului de aer conditionat. In acelasi timp, acest mod de functionare impiedica aparitia penelor de curent, daca mai multe aparate functioneaza in acelasi timp. Nu uitati inca ca ori de cate ori doriti sa obtineti un nivel mare de racire sau incalzire, nu trebuie decat sa opriti modul economic.

 

FUNCTIONAREA SILENTIOASA A UNITATII INTERIOARE

Noptile nedormite raman o simpla amintire cu aparatul de aer conditionat Daikin. Acesta nu doar mentine confortul dorit in dormitor, ci si functioneaza extrem de silentios. Atat de silentios, incat anumite aparate de-abia pot fi auzite.

 

FUNCTIONAREA SILENTIOASA A UNITATII EXTERIOAREcentrale termice

Cu totii avem nevoie de un somn odihnitor. Cu sistemul de aer conditionat de la Daikin, prevazut cu o unitate exterioara care functioneaza in "regim silentios", puteti lasa apartul pornit, fara a va face griji ca v-ati putea deranja vecinii.

 

PROGRAMATOR PENTRU 24 ORE

Programatorul Daikin pentru 24 de ore asigura un control eficient. Programati ora la care doriti sa aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca, astfel incat sa obtineti confortul dorit.

 

CONTROL ONLINEcentrale termice

Modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin va permite sa controlati aparatul de aer conditionat de oriunde din lume, in orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, de pe un smartphone sau de pe o tableta.

In plus fata de optiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer conditionat sunt prevazute cu optiuni de conecatre la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin. (Conectare via BACnet sau LON posibila via DIII-Net)

 

FILTRU CU AUTOCURATARE

Filtrul Daikin care se autocurata mentine aerul curat si impiedica praful sa se acumuleze in aparat, asigurand totodata un nivel ridicat de eficienta energetica si un nivel confortabil de temperatura. Daca aparatul de aer conditionat nu este prevazut cu functia de autocuratare, demonatrea si spalarea filtrului se pot realiza rapid si simplu, fara efort.

 

Specificatii

Tip Inverter
Putere racire 18.000 BTU/h
Email RSS

Utilizatori online
12