inapoi

Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT, 200 litri

Producator: Ferroli ; Cod produs: 3430
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 2050 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

Boilerele termoelectrice  Ferroli Calypso 200VMT sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită.

În afara de rezistența electrică de 1,5kW, există posibilitatea de utilizare a transferului de căldura de la agentul termic care circulă în interior și serpentina de oțel porțelanat, care este racordată la sistemul de încălzire al imobilului.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină) reprezintă modul cel mai rapid de a obține temperatura dorită a apei, pentru că cele două surse de încalzire, lucrând împreună, realizează această funcție.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecția la supraîncălzire și suprapresiune și cu un termostat pentru oprirea sa automată la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de producție complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smălțuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatică. Mai mult, tratamentul de vetroporțelanare efectuat în cuptor la temperaturi de 850°C asigură protecția absolută a rezervorului impotriva șocurilor și a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari conferă produsului, de asemenea, o durată îndelungată de viață, asigurând protecția la coroziune.

 

Dotari:

  • suruburi si dibluri de prindere pe perete
  • supapa de siguranta
  • cablu electric de alimentare
  • buton regalare temperatura
  • led functionare
    U.M. 200VMT
Puteri      
Putere nominala   kW 2,4
Capacitate      
Capacitate boiler   litri 200
Alimentare electrica      
Alimentare electrica     220 - 240 Vca 50/60 Hz
Parametri tehnici      
Presiune maxima de lucru   bar 8
Dimensiuni / Greutati      
Inaltime   mm 1253
Latime   mm  
Diametru   mm 565
Greutate   kg 51
 

Specificatii

Capacitate boiler 200 L
Email RSS

Utilizatori online
38