inapoi

Bosch

Bosch
Calitatea de varf a produselor - o exigenta de prim ordin la BOSCH
Robert Bosch a pus mai presus de toate principiul: "Nu exista nicio scuza pentru lucrul defectuos." Evolutia lui Robert Bosch, prin dezvoltarea micului sau atelier de la inceputuri si transformarea acestuia intr-un concern de prim ordin pe plan mondial i-a confirmat ideea. Acum, ca si atunci, numele Bosch reprezinta calitate de varf.
Robert Bosch
 
"Nu pot suporta ideea ca cineva ar putea dovedi, la incercarea unui produs de-al meu, ca as fi realizat un lucru de slaba calitate. De aceea am incercat intotdeauna sa realizez produse care sa tina piept oricaror teste - altfel spus, sa fie cele mai bune dintre cele mai bune".
(Robert Bosch - 1919)
Aceasta declaratie reprezinta firul calauzitor pentru Divizia Termotehnica a Grupului Bosch, precum si pentru marca Junkers, ale carei produse sunt sinonime cu cea mai inalta calitate. Masurile de asigurare a calitatii in toate uzinele de productie se numara printre cele mai exigente din lume. Standardele ridicate privind calitatea se reflecta in cele 12 principii fundamentale enuntate in legatura cu calitatea, obligatorii pentru toti angajatii Bosch. Aceste exigente severe privind calitatea le transferam si asupra tuturor serviciilor pe care le prestam in folosul partenerilor de piata si al utilizatorilor finali.
12 Principii fundamentale privind calitatea
 
1. Vrem clienti multumiti. De aceea calitatea superioarã a produselor si serviciilor noastre este unul din obiectivele prioritare ale firmei noastre. Acest lucru este valabil si pentru serviciile prestate in numele nostru de reteaua comerciala si de cea de asistenta tehnica si service post-vanzari.
2. Clientul este cel care stabileste etalonul calitatii. Aprecierea clientului cu privire la produsele si serviciile noastre este hotaratoare.
3. Obiectivul calitativ mereu valabil ramane "Defectiuni zero" sau "100% corect".
4. Clientii nostri apreciaza nu numai calitatea produselor noastre, ci si pe cea a serviciilor noastre. Livrarile trebuie sa se faca la timp.
5. Cererile de oferta, ofertele, mostrele, reclamatiile, etc. trebuie rezolvate constiincios si cu promptitudine. Termenele de livrare promise trebuie neaparat respectate.
6. Fiecare angajat in parte contribuie la locul sau de munca la atingerea acestor obiective calitative. De aceea cade in sarcina fiecarui salariat, incepand cu ucenicii si stagiarii si terminand cu directorii, sa presteze o munca ireprosabila. Cel ce identifica un risc de diminuare a calitatii pe care nu-l poate elimina in cadrul atributiilor ce-i revin, are obligatia de a-si informa neintarziat superiorul.
 
7. Orice lucrare trebuie executata corect inca de la inceput. Astfel, nu numai calitatea sporeste, dar si cheltuielile scad. Cresterea calitatii duce la cresterea productivitatii.
8. Nu numai defectiunile trebuie depistate si inlaturate, ci si cauzele acestor defectiuni. Evitarea defectiunilor are prioritate fata de inlaturarea lor.
9. Calitatea produselor noastre depinde si de calitatea pieselor componente achizitionate de la terti. De aceea cereti furnizorilor nostri calitate maxima si sprijiniti-i in atingerea obiectivelor noastre comune privind calitatea.
10. In ciuda constiinciozitatii maxime in timpul lucrului, este posibil ca, ocazional, sa mai apara defectiuni. Din acest motiv au fost introduse numeroase proceduri verificate practic pentru detectarea din timp a unor astfel de defectiuni. Aceste metode trebuie aplicate cu consecventa maxima.
11. Atingerea obiectivelor noastre privind calitatea este o sarcina importanta a conducerii. in evaluarea performantelor angajatilor si calitatii muncii acestora, conducerii ii revine o pondere deosebita.
12. Obiectivele noastre privind calitatea sunt obligatorii. Totodata, trebuie respectate si cerintele suplimentare ale clientilor.
Produse si marci ale Diviziei Termotehnice a Grupului Bosch
Divizia Termotehnica a concernului german Robert Bosch GmbH are ca domeniu de activitate producerea si comercializarea de echipamente de incalzire, denumite generic centrale termice, pentru diferite tipuri de locuinte si cladiri. Divizia Termotehnica apartine astazi celor mai puternic internationalizate sectoare din cadrul Grupului Bosch, dispunand de fabrici si marci renumite in lumea intreaga.
Pana spre sfarsitul anilor '80 aceastã divizie si-a concentrat preponderent activitatea pe piata germana, produsele sale fiind comercializate sub renumita marca Junkers. De atunci si-a extins din ce in ce mai mult sfera de actiune in Europa si in lume. Aceasta dezvoltare a inceput in 1988 odata cu achizitionarea producatorului portughez Vulcano Termo-Domesticos. In 1992 s-au adaugat Worcester Heat Systems din Marea Britanie si Radson Alutherm din Belgia. Apoi, in 1996, Grupul Bosch a achizitionat societatile e.l.m. Le Blanc si Geminox din Franta.
Dezvoltarea constanta a acestui domeniu de activitate si a acestei divizii a continuat in 1998. Astfel, in Chile , s-au pus bazele societatii Junkers S.A. prin intermediul careia avea sa fie aprovizionata piata din Chile si din celelalte tari sud-americane. Tot atunci au fost preluate in proportie de 100% actiunile societatii mixte turcesti ELBO, creata anterior de Grupul Bosch si de un important producator local.
De asemenea, la inceputul anului 1999, Robert Bosch GmbH a cumparat intregul pachet de actiuni al societatii mixte infiintate anterior, in 1995, la Shunde ( China ). Aceastã firma a fost redenumitã "Bosch Gas Appliances Company Ltd."
Divizia Termotehnica a Grupului Bosch a devenit astfel nu numai unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si instalatii pentru incalzire si prepararea apei calde din Europa - pe baza de combustibil gazos - ci si cel mai mare producator de echipamente de incalzire instantanee din lume.
Paleta larga de produse fabricate si comercializate de Divizia Termotehnicã a Grupului Bosch cuprinde minicentrale termice cu combustibil gazos, incalzitoare de apa cu combustibil gazos, cazane de incalzire cu gaze si pacura, incalzitoare de apa electrice, sisteme de climatizare si de pregatire a apei calde cu ajutorul energiei solare, sisteme de reglare, comanda si control pentru echipamentele de incalzire, precum si alte accesorii corespunzatoare celor mai diverse utilizari.
In special in domeniul echipamentelor de incalzire bazate pe combustibil gazos, firmele care apartin Diviziei Termotehnice a Grupului Bosch dispun de o experienta indelungata, de peste un secol.
Divizia Termotehnica a Grupului Bosch adaposteste astazi o familie puternica de producatori de inalta calitate, reprezentati de marci de renume: Junkers, Bosch, Worcester, Vulcano, Radson, e.l.m. leblanc si Geminox.
Aceste marci sunt sinonime, fiecare in parte, in regiunea in care activeaza, cu tehnica profesionala de incalzire si cu asigurarea unui service de calitate in folosul clientilor.
Familia marcilor din cadrul Diviziei Termotehnice a Grupului Bosch inseamna nu numai sisteme de incalzire si preparare a apei calde - inovatoare, ecologice, cu o durata de exploatare indelungata - ci si parteneriatul strans cu reteaua de distributie si desfacere si cu firmele de instalatii, precum si asigurarea unor servicii rapide si complete de asistenta si service, in sprijinul clientilor, acordate atat partenerilor de piata, cat si utilizatorilor finali.
Grupul Bosch in cifre
Micul "atelier pentru mecanica fina si electrotehnica", deschis de Robert Bosch in anul 1886 la Stuttgart s-a specializat in scurt timp de la infiintare pe instalatii de aprindere pentru motoare de toate tipurile, transformandu-se treptat si devenind Grupul Bosch din zilele noastre, concern activ pe plan mondial.
Frontierele statale devin din ce in ce mai putin importante pentru concernul international Bosch. Competitia intensa pe plan mondial impune amplasarea unitatilor de productie cat mai aproape de client, dar si acolo unde costurile de productie sunt avantajoase. Astazi concernul cuprinde un mare numar de filiale si societati la care detine actiuni, in 47 tari din intreaga lume. Activitatile de productie sunt localizate in 32 tari, respectiv in 175 centre de productie.
In afara de acestea, Bosch participa si la 40 societati mixte pe plan mondial. La 1 ianuarie 2001 Grupul Bosch numara aproximativ 200.000 angajati, dintre care peste jumatate lucreazã in afara Germaniei.
 
Cifra de afaceri a Grupului Bosch
Indicator de referinta
1997 1998 1999 2000
Cifra de afaceri (miliarde DM)
46.8 50.3 54.5 61
Evolutie in raport cu anul precedent
13.90% 7.00% 7.00% 12.00%
Cota parte din cifra de afacerirealizata in afara Germaniei
65.00% 65.00% 66.00% 72.00%
 
Fonduri alocate pentru cercetare si dezvoltare
Pe plan mondial, in cadrul Grupului Bosch lucreaza cca.14.700 oameni de stiinta, tehnicieni si ingineri, angrenati in activitati de cercetare si dezvoltare. Competitivitatea Grupului Bosch poate fi asigurata nu numai prin dezvoltarea unor produse si sisteme noi, dar si prin perfectionarea celor existente.
Fondurile alocate de Bosch pentru cercetare si dezvoltare s-au cifrat in anul 2000 la peste 4 miliarde DM. Principalele domenii de activitate in care Grupul Bosch este prezent in intreaga lume sunt:
- echipamente si sisteme pentru industria auto
- bunuri de larg consum (scule electrice si accesorii, centrale termice, aparate electrocasnice)
- produse industriale (automatizari, hidraulica, pneumatica, sisteme de actionare, echipamente de ambalare)
Aspiratiile fondatorului firmei, Robert Bosch , de a se pune in slujba comunitatii sunt implinite si continuate astazi de fundatia Robert Bosch GmbH . Aceasta detine 92% din capitalul social al concernului Robert Bosch GmbH . Dividendele ce revin fundatiei sunt utilizate exclusiv pentru finantarea unor proiecte de interes comunitar in sectoare ca sanatate, intelegerea dintre popoare, educatie, arta si cultura.

Produse din pachet

Centrala termica cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE, 28 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE, 28 kW 3540 RON Automatizare Bosch FR 120 Automatizare Bosch FR 120 519 RON Automatizare de sistem Bosch FB 100 Automatizare de sistem Bosch FB 100 576 RON Automatizare Bosch FW 200 Automatizare Bosch FW 200 1730 RON Automatizare Bosch ICM Automatizare Bosch ICM 1375 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3E, 28 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3E, 28 kW 5850 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 42-3E, 42 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 42-3E, 42 kW 8695 RON Boiler monovalent Bosch Storacell ST 160-2E, 160 litri Boiler monovalent Bosch Storacell ST 160-2E, 160 litri 3850 RON Boiler monovalent Bosch Storacell WST400-5C, 400 litri Boiler monovalent Bosch Storacell WST400-5C, 400 litri 6110 RON Boiler monovalent Bosch Storacell WST300-5C, 300 litri Boiler monovalent Bosch Storacell WST300-5C, 300 litri 4850 RON Automatizare de sistem Bosch FB 10 Automatizare de sistem Bosch FB 10 207 RON Automatizare Bosch IPM 2 Automatizare Bosch IPM 2 1455 RON Automatizare Bosch IPM 1 Automatizare Bosch IPM 1 789 RON Automatizare solara Bosch B sol 100 Automatizare solara Bosch B sol 100 629 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WST 300-5SC, 300 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WST 300-5SC, 300 litri 5790 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WST 400-5SCE, 400 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WST 400-5SCE, 400 litri 6849 RON Condens 7000W ZSBR 28-3C + boiler solar + accesorii Condens 7000W ZSBR 28-3C + boiler solar + accesorii Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB 24-1RE, 24 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB 24-1RE, 24 kW 2670 RON Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler de 120 L Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler de 120 L Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler solar de 290 L Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler solar de 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler indirect ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler indirect ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler indirect SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler indirect SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Turbina - sesizor debit Gaz 5000W Turbina - sesizor debit Gaz 5000W 230 RON Placa electronica Ceraclass Acu Placa electronica Ceraclass Acu 995 RON Supapa de siguranta Ceraclasss Acu Supapa de siguranta Ceraclasss Acu 179 RON Robinet de umplere Eurostar Robinet de umplere Eurostar 99 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 35-3A, 35 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 35-3A, 35 kW 5649 RON Automatizare Bosch FW 120 Automatizare Bosch FW 120 726 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WST 290-5SCE, 290 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WST 290-5SCE, 290 litri 5610 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 050 5 1500W L1X-NTWVB, 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 050 5 1500W L1X-NTWVB, 50 litri 449 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 080 5 2000W L1X-NTWVB, 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 080 5 2000W L1X-NTWVB, 80 litri 489 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 100 5 2000W L1X-NTWVB, 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 100 5 2000W L1X-NTWVB, 100 litri 539 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 120 5 2000W L1X-NTWVB, 120 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 120 5 2000W L1X-NTWVB, 120 litri 589 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla 7964,71 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla 8261,01 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa 8503,57 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla 9930,93 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla 15131,96 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa 9506,45 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tigla 11064,43 RON Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 33482,5 RON Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 33137,32 RON Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 32400,31 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 30287,25 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 30040,02 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 29447,62 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa 16666,62 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla 16223,48 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla 16372,75 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis plan terasa 11306,99 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tabla 11306,99 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 14161,73 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla 19176,17 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa 19815,22 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla 19516,69 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 34023,59 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 43119,56 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 42970,3 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 41738,84 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 35203,74 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 34905,2 RON Pachet BOSCH 1 panou solare VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 1 panou solare VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis plan terasa 14455,6 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 13816,55 RON Caramida duze K18 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K18 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 689 RON Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2V vertical Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2V vertical 2699 RON Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2H orizontal Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2H orizontal 4169 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 24-1DE, 24 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 24-1DE, 24 kW 3390 RON Caramida duze K24 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K24 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 1080 RON Caramida duze K32 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K32 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 689 RON Caramida duze K38 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K38 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 850 RON Cazan pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 40-2 HFM, 40 kW Cazan pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 40-2 HFM, 40 kW 8089 RON Cazan pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 30-2 HFM, 30 kW Cazan pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 30-2 HFM, 30 kW 7449 RON Cazan pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 50-2 HFM, 50 kW Cazan pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 50-2 HFM, 50 kW 8449 RON Automatizare Bosch Control CT 100 Automatizare Bosch Control CT 100 862 RON Ventil de comutare Ventil de comutare 235 RON Placa electronica Placa electronica 769 RON Robinet de umplere Robinet de umplere 129 RON Pompa circulatie Eurostar Pompa circulatie Eurostar 889 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 WT ZWSB30-4E WBC24S50, 24 kW, boiler incorporat 48 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 WT ZWSB30-4E WBC24S50, 24 kW, boiler incorporat 48 litri 6580 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR 35-3E, 35 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR 35-3E, 35 kW 4795 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 28-1DCE, 28 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 28-1DCE, 28 kW 3299 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/100-1S, 30 kW, boiler incorporat 100 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/100-1S, 30 kW, boiler incorporat 100 litri 19290 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/150-1S, 30 kW, boiler incorporat 150 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/150-1S, 30 kW, boiler incorporat 150 litri 19990 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/210-1S, 30 kW, boiler incorporat 210 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/210-1S, 30 kW, boiler incorporat 210 litri 21240 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 100-3, 100 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 100-3, 100 kW 16950 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 70-3, 70 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 70-3, 70 kW 12430 RON Automatizare Bosch FR 10 Automatizare Bosch FR 10 255 RON Automatizare de sistem Bosch CR 10 Automatizare de sistem Bosch CR 10 209 RON Automatizare Bosch CR 50 Automatizare Bosch CR 50 323 RON Automatizare de sistem Bosch CR 100 Automatizare de sistem Bosch CR 100 370 RON Automatizare de sistem Bosch CS 200 Automatizare de sistem Bosch CS 200 550 RON Automatizare de sistem Bosch CW 100 Automatizare de sistem Bosch CW 100 542 RON Automatizare de sistem Bosch CW 400 Automatizare de sistem Bosch CW 400 885 RON Modul automatizare Bosch ISM 1 Modul automatizare Bosch ISM 1 759 RON Modul automatizare Bosch ISM 2 Modul automatizare Bosch ISM 2 1069 RON Modul solar automatizare Bosch MS 100 Modul solar automatizare Bosch MS 100 799 RON Modul solar automatizare Bosch MS 200 Modul solar automatizare Bosch MS 200 1105 RON Modul zonal automatizare Bosch MZ 100 Modul zonal automatizare Bosch MZ 100 1068 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WS 500-5 E C, 500 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WS 500-5 E C, 500 litri 9111 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WSTB 200S, 200 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WSTB 200S, 200 litri 3058 RON Boiler monovalent Bosch Storacell WTSB 160, 160 litri Boiler monovalent Bosch Storacell WTSB 160, 160 litri 2450 RON Boiler monovalent Bosch Storacell W 500-5B, 500 litri Boiler monovalent Bosch Storacell W 500-5B, 500 litri 8035 RON Boiler monovalent Bosch Storacell W 750-5C, 750 litri Boiler monovalent Bosch Storacell W 750-5C, 750 litri 9699 RON Boiler monovalent Bosch Storacell W 1000-5C, 1000 litri Boiler monovalent Bosch Storacell W 1000-5C, 1000 litri 11149 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 030 5 1200W L1S-NTWVB, 30 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 030 5 1200W L1S-NTWVB, 30 litri 419 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 050 5 1500W L1S-NTWVB, 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 050 5 1500W L1S-NTWVB, 50 litri 449 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 080 5 2000W L1S-NTWVB, 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 080 5 2000W L1S-NTWVB, 80 litri 509 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 080 5 2000W L1X-NTWHB, 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 080 5 2000W L1X-NTWHB, 80 litri 519 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 100 5 2000W L1X-NTWHB, 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 100 5 2000W L1X-NTWHB, 100 litri 579 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 120 5 2000W L1X-NTWHB, 120 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 120 5 2000W L1X-NTWHB, 120 litri 649 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 150 5 2000W L1X-NTWHB, 150 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 150 5 2000W L1X-NTWHB, 150 litri 719 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 150 5 2000W L1X-NTWVB, 150 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T ES 150 5 2000W L1X-NTWVB, 150 litri 659 RON Boiler termoelectric Bosch Tronic 1500T ES 080 5 2000W L1C-NTWVR, 80 litri Boiler termoelectric Bosch Tronic 1500T ES 080 5 2000W L1C-NTWVR, 80 litri 639 RON Boiler termoelectric Bosch Tronic 1500T ES 100 5 2000W L1C-NTWVR, 100 litri Boiler termoelectric Bosch Tronic 1500T ES 100 5 2000W L1C-NTWVR, 100 litri 739 RON Boiler termoelectric Bosch Tronic 1500T ES 150 5 2000W L1C-NTWVR, 150 litri Boiler termoelectric Bosch Tronic 1500T ES 150 5 2000W L1C-NTWVR, 150 litri 929 RON Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 035 5 1200W H1X-EDWRB, 35 litri Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 035 5 1200W H1X-EDWRB, 35 litri 679 RON Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 050 5 1600W H1X-EDWRB, 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 050 5 1600W H1X-EDWRB, 50 litri 789 RON Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 080 5 2000W H1X-EDWRB, 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 080 5 2000W H1X-EDWRB, 80 litri 839 RON Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 100 5 2000W H1X-EDWRB, 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 100 5 2000W H1X-EDWRB, 100 litri 929 RON Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 120 5 2000W H1X-EDWRB, 120 litri Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 120 5 2000W H1X-EDWRB, 120 litri 979 RON Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 150 5 2000W H1X-EDWRB, 150 litri Boiler electric Bosch Tronic 8000T ES 150 5 2000W H1X-EDWRB, 150 litri 1150 RON Panou solar plan Bosch Solar 4000 TF FCC 220 2V vertical Panou solar plan Bosch Solar 4000 TF FCC 220 2V vertical 2279 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 30/35 C 23 35kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 30/35 C 23 35kW 5999 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 35 P 23 35kw Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 35 P 23 35kw 6349 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 42 P 23 42kw Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 42 P 23 42kw 8099 RON Incalzitor instant Bosch Therm 4000 O WR 11-2 P23 Incalzitor instant Bosch Therm 4000 O WR 11-2 P23 740 RON Incalzitor instant Bosch Therm 4000 O WR 11-2 P31 Incalzitor instant Bosch Therm 4000 O WR 11-2 P31 735 RON Ventilator Cerapur Comfort Ventilator Cerapur Comfort 1009 RON Incalzitor instant Bosch Therm 6000 O WRD 18-2 G23 Incalzitor instant Bosch Therm 6000 O WRD 18-2 G23 1170 RON Arzator gaze pentru Euroline Compact Arzator gaze pentru Euroline Compact 479 RON Incalzitor instant Bosch Therm 6000 O WRD 11-2 G23 Incalzitor instant Bosch Therm 6000 O WRD 11-2 G23 941 RON Schimbator de caldura in placi Euroline Compact Schimbator de caldura in placi Euroline Compact 389 RON Senzor tur Novatherm Senzor tur Novatherm 69 RON Set electrozi Cerapur, Bosch Condens Set electrozi Cerapur, Bosch Condens 179 RON Vana apa Eurostar/Cerapur/Cerastar Vana apa Eurostar/Cerapur/Cerastar 479 RON Vana gaz Euroline Compact Vana gaz Euroline Compact 525 RON Vana gaz Eurostar 3 Vana gaz Eurostar 3 1399 RON Vana gaz Eurostar 4 Vana gaz Eurostar 4 625 RON Vas expansiune 2 litri Vas expansiune 2 litri 525 RON Ventilator cazan Solid 5000 WT/ Supraclass Ventilator cazan Solid 5000 WT/ Supraclass 2250 RON Senzor NTC - Sonda de temperatura Eurostar 4 Senzor NTC - Sonda de temperatura Eurostar 4 65 RON Schimbator caldura Euroline Compact Schimbator caldura Euroline Compact 889 RON Automat ardere pentru Supraline Automat ardere pentru Supraline 960 RON Comutator hidraulic (vana cu 3 cai) Comutator hidraulic (vana cu 3 cai) 509 RON Manometru centrale termice Euroline Manometru centrale termice Euroline 115 RON Membrana centrala Novatherm Membrana centrala Novatherm 99 RON Placa electronica Euroline Compact Placa electronica Euroline Compact 829 RON Pompa circulatie Bosch Novatherm Pompa circulatie Bosch Novatherm 945 RON Presostat aer centrale Euroline, Midi Presostat aer centrale Euroline, Midi 314 RON Schimbator caldura bitermic Eurostar 4 Schimbator caldura bitermic Eurostar 4 1429 RON Boiler monovalent Bosch Storacell ST 120-2E, 120 litri Boiler monovalent Bosch Storacell ST 120-2E, 120 litri 2830 RON
Email RSS

Utilizatori online
33