inapoi

Bosch

Bosch
Calitatea de varf a produselor - o exigenta de prim ordin la BOSCH
Robert Bosch a pus mai presus de toate principiul: "Nu exista nicio scuza pentru lucrul defectuos." Evolutia lui Robert Bosch, prin dezvoltarea micului sau atelier de la inceputuri si transformarea acestuia intr-un concern de prim ordin pe plan mondial i-a confirmat ideea. Acum, ca si atunci, numele Bosch reprezinta calitate de varf.
Robert Bosch
 
"Nu pot suporta ideea ca cineva ar putea dovedi, la incercarea unui produs de-al meu, ca as fi realizat un lucru de slaba calitate. De aceea am incercat intotdeauna sa realizez produse care sa tina piept oricaror teste - altfel spus, sa fie cele mai bune dintre cele mai bune".
(Robert Bosch - 1919)
Aceasta declaratie reprezinta firul calauzitor pentru Divizia Termotehnica a Grupului Bosch, precum si pentru marca Junkers, ale carei produse sunt sinonime cu cea mai inalta calitate. Masurile de asigurare a calitatii in toate uzinele de productie se numara printre cele mai exigente din lume. Standardele ridicate privind calitatea se reflecta in cele 12 principii fundamentale enuntate in legatura cu calitatea, obligatorii pentru toti angajatii Bosch. Aceste exigente severe privind calitatea le transferam si asupra tuturor serviciilor pe care le prestam in folosul partenerilor de piata si al utilizatorilor finali.
12 Principii fundamentale privind calitatea
 
1. Vrem clienti multumiti. De aceea calitatea superioarã a produselor si serviciilor noastre este unul din obiectivele prioritare ale firmei noastre. Acest lucru este valabil si pentru serviciile prestate in numele nostru de reteaua comerciala si de cea de asistenta tehnica si service post-vanzari.
2. Clientul este cel care stabileste etalonul calitatii. Aprecierea clientului cu privire la produsele si serviciile noastre este hotaratoare.
3. Obiectivul calitativ mereu valabil ramane "Defectiuni zero" sau "100% corect".
4. Clientii nostri apreciaza nu numai calitatea produselor noastre, ci si pe cea a serviciilor noastre. Livrarile trebuie sa se faca la timp.
5. Cererile de oferta, ofertele, mostrele, reclamatiile, etc. trebuie rezolvate constiincios si cu promptitudine. Termenele de livrare promise trebuie neaparat respectate.
6. Fiecare angajat in parte contribuie la locul sau de munca la atingerea acestor obiective calitative. De aceea cade in sarcina fiecarui salariat, incepand cu ucenicii si stagiarii si terminand cu directorii, sa presteze o munca ireprosabila. Cel ce identifica un risc de diminuare a calitatii pe care nu-l poate elimina in cadrul atributiilor ce-i revin, are obligatia de a-si informa neintarziat superiorul.
 
7. Orice lucrare trebuie executata corect inca de la inceput. Astfel, nu numai calitatea sporeste, dar si cheltuielile scad. Cresterea calitatii duce la cresterea productivitatii.
8. Nu numai defectiunile trebuie depistate si inlaturate, ci si cauzele acestor defectiuni. Evitarea defectiunilor are prioritate fata de inlaturarea lor.
9. Calitatea produselor noastre depinde si de calitatea pieselor componente achizitionate de la terti. De aceea cereti furnizorilor nostri calitate maxima si sprijiniti-i in atingerea obiectivelor noastre comune privind calitatea.
10. In ciuda constiinciozitatii maxime in timpul lucrului, este posibil ca, ocazional, sa mai apara defectiuni. Din acest motiv au fost introduse numeroase proceduri verificate practic pentru detectarea din timp a unor astfel de defectiuni. Aceste metode trebuie aplicate cu consecventa maxima.
11. Atingerea obiectivelor noastre privind calitatea este o sarcina importanta a conducerii. in evaluarea performantelor angajatilor si calitatii muncii acestora, conducerii ii revine o pondere deosebita.
12. Obiectivele noastre privind calitatea sunt obligatorii. Totodata, trebuie respectate si cerintele suplimentare ale clientilor.
Produse si marci ale Diviziei Termotehnice a Grupului Bosch
Divizia Termotehnica a concernului german Robert Bosch GmbH are ca domeniu de activitate producerea si comercializarea de echipamente de incalzire, denumite generic centrale termice, pentru diferite tipuri de locuinte si cladiri. Divizia Termotehnica apartine astazi celor mai puternic internationalizate sectoare din cadrul Grupului Bosch, dispunand de fabrici si marci renumite in lumea intreaga.
Pana spre sfarsitul anilor '80 aceastã divizie si-a concentrat preponderent activitatea pe piata germana, produsele sale fiind comercializate sub renumita marca Junkers. De atunci si-a extins din ce in ce mai mult sfera de actiune in Europa si in lume. Aceasta dezvoltare a inceput in 1988 odata cu achizitionarea producatorului portughez Vulcano Termo-Domesticos. In 1992 s-au adaugat Worcester Heat Systems din Marea Britanie si Radson Alutherm din Belgia. Apoi, in 1996, Grupul Bosch a achizitionat societatile e.l.m. Le Blanc si Geminox din Franta.
Dezvoltarea constanta a acestui domeniu de activitate si a acestei divizii a continuat in 1998. Astfel, in Chile , s-au pus bazele societatii Junkers S.A. prin intermediul careia avea sa fie aprovizionata piata din Chile si din celelalte tari sud-americane. Tot atunci au fost preluate in proportie de 100% actiunile societatii mixte turcesti ELBO, creata anterior de Grupul Bosch si de un important producator local.
De asemenea, la inceputul anului 1999, Robert Bosch GmbH a cumparat intregul pachet de actiuni al societatii mixte infiintate anterior, in 1995, la Shunde ( China ). Aceastã firma a fost redenumitã "Bosch Gas Appliances Company Ltd."
Divizia Termotehnica a Grupului Bosch a devenit astfel nu numai unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si instalatii pentru incalzire si prepararea apei calde din Europa - pe baza de combustibil gazos - ci si cel mai mare producator de echipamente de incalzire instantanee din lume.
Paleta larga de produse fabricate si comercializate de Divizia Termotehnicã a Grupului Bosch cuprinde minicentrale termice cu combustibil gazos, incalzitoare de apa cu combustibil gazos, cazane de incalzire cu gaze si pacura, incalzitoare de apa electrice, sisteme de climatizare si de pregatire a apei calde cu ajutorul energiei solare, sisteme de reglare, comanda si control pentru echipamentele de incalzire, precum si alte accesorii corespunzatoare celor mai diverse utilizari.
In special in domeniul echipamentelor de incalzire bazate pe combustibil gazos, firmele care apartin Diviziei Termotehnice a Grupului Bosch dispun de o experienta indelungata, de peste un secol.
Divizia Termotehnica a Grupului Bosch adaposteste astazi o familie puternica de producatori de inalta calitate, reprezentati de marci de renume: Junkers, Bosch, Worcester, Vulcano, Radson, e.l.m. leblanc si Geminox.
Aceste marci sunt sinonime, fiecare in parte, in regiunea in care activeaza, cu tehnica profesionala de incalzire si cu asigurarea unui service de calitate in folosul clientilor.
Familia marcilor din cadrul Diviziei Termotehnice a Grupului Bosch inseamna nu numai sisteme de incalzire si preparare a apei calde - inovatoare, ecologice, cu o durata de exploatare indelungata - ci si parteneriatul strans cu reteaua de distributie si desfacere si cu firmele de instalatii, precum si asigurarea unor servicii rapide si complete de asistenta si service, in sprijinul clientilor, acordate atat partenerilor de piata, cat si utilizatorilor finali.
Grupul Bosch in cifre
Micul "atelier pentru mecanica fina si electrotehnica", deschis de Robert Bosch in anul 1886 la Stuttgart s-a specializat in scurt timp de la infiintare pe instalatii de aprindere pentru motoare de toate tipurile, transformandu-se treptat si devenind Grupul Bosch din zilele noastre, concern activ pe plan mondial.
Frontierele statale devin din ce in ce mai putin importante pentru concernul international Bosch. Competitia intensa pe plan mondial impune amplasarea unitatilor de productie cat mai aproape de client, dar si acolo unde costurile de productie sunt avantajoase. Astazi concernul cuprinde un mare numar de filiale si societati la care detine actiuni, in 47 tari din intreaga lume. Activitatile de productie sunt localizate in 32 tari, respectiv in 175 centre de productie.
In afara de acestea, Bosch participa si la 40 societati mixte pe plan mondial. La 1 ianuarie 2001 Grupul Bosch numara aproximativ 200.000 angajati, dintre care peste jumatate lucreazã in afara Germaniei.
 
Cifra de afaceri a Grupului Bosch
Indicator de referinta
1997 1998 1999 2000
Cifra de afaceri (miliarde DM)
46.8 50.3 54.5 61
Evolutie in raport cu anul precedent
13.90% 7.00% 7.00% 12.00%
Cota parte din cifra de afacerirealizata in afara Germaniei
65.00% 65.00% 66.00% 72.00%
 
Fonduri alocate pentru cercetare si dezvoltare
Pe plan mondial, in cadrul Grupului Bosch lucreaza cca.14.700 oameni de stiinta, tehnicieni si ingineri, angrenati in activitati de cercetare si dezvoltare. Competitivitatea Grupului Bosch poate fi asigurata nu numai prin dezvoltarea unor produse si sisteme noi, dar si prin perfectionarea celor existente.
Fondurile alocate de Bosch pentru cercetare si dezvoltare s-au cifrat in anul 2000 la peste 4 miliarde DM. Principalele domenii de activitate in care Grupul Bosch este prezent in intreaga lume sunt:
- echipamente si sisteme pentru industria auto
- bunuri de larg consum (scule electrice si accesorii, centrale termice, aparate electrocasnice)
- produse industriale (automatizari, hidraulica, pneumatica, sisteme de actionare, echipamente de ambalare)
Aspiratiile fondatorului firmei, Robert Bosch , de a se pune in slujba comunitatii sunt implinite si continuate astazi de fundatia Robert Bosch GmbH . Aceasta detine 92% din capitalul social al concernului Robert Bosch GmbH . Dividendele ce revin fundatiei sunt utilizate exclusiv pentru finantarea unor proiecte de interes comunitar in sectoare ca sanatate, intelegerea dintre popoare, educatie, arta si cultura.

Produse din pachet

Centrala termica cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE, 28 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE, 28 kW 4170 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3E, 28 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3E, 28 kW 6259 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 42-3E, 42 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 42-3E, 42 kW 9295 RON Boiler monovalent Bosch Storacell WST400-5C, 400 litri Boiler monovalent Bosch Storacell WST400-5C, 400 litri 7368 RON Boiler monovalent Bosch Storacell WST300-5C, 300 litri Boiler monovalent Bosch Storacell WST300-5C, 300 litri 5836 RON Automatizare solara Bosch B sol 100 Automatizare solara Bosch B sol 100 756 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WST 300-5SC, 300 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WST 300-5SC, 300 litri 6973 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WST 400-5SCE, 400 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WST 400-5SCE, 400 litri 8246 RON Condens 7000W ZSBR 28-3C + boiler solar + accesorii Condens 7000W ZSBR 28-3C + boiler solar + accesorii Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler de 120 L Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler de 120 L Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler solar de 290 L Centrale termice Bosch Condens 7000 W ZSBR28 cu boiler solar de 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler indirect ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler indirect ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR35 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell ST120-2E 120 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler Storacell SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 7000 W ZBR42 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler indirect SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler indirect SO200-1 200 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Pachet BOSCH centrala termica in condensatie Condens 5000 W ZBR65-2 cu boiler solar Storacell WST 290-5SCE 290 L Turbina - sesizor debit Gaz 5000W Turbina - sesizor debit Gaz 5000W 297 RON Supapa de siguranta Ceraclasss Acu Supapa de siguranta Ceraclasss Acu 189,5 RON Robinet de umplere Eurostar Robinet de umplere Eurostar 299 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 35-3A, 35 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZBR 35-3A, 35 kW 6630 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WST 290-5SCE, 290 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WST 290-5SCE, 290 litri 6769 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla 7832 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla 8133 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 2 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa 8372 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tigla 10017 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis inclinat tabla 10469 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 3 panouri solare FCC220-2V + accesorii acoperis plan terasa 10849 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tigla 11056,13 RON Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 33457,38 RON Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 33112,45 RON Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 5 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 32376 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 30264,52 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 30017,48 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 4 panouri solare FKT-1S + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 29425,52 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa 16654,11 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla 16211,31 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla 16360,46 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis plan terasa 11298,51 RON Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 2 panouri solare FKT-1S + accesorii acoperis inclinat tabla 11298,51 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 14151,1 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tigla 19161,78 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis plan terasa 19800,35 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + boiler solar WST 290-5SCE + accesorii acoperis inclinat tabla 19502,04 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 33998,06 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 43087,21 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 42938,05 RON Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 4 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 41707,52 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis plan terasa 35177,32 RON Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla Pachet BOSCH 3 panouri solare VK280-1 + boiler tanc-in-tanc WST SP750-1 + accesorii acoperis inclinat tabla 34879,01 RON Pachet BOSCH 1 panou solare VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis plan terasa Pachet BOSCH 1 panou solare VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis plan terasa 14444,75 RON Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tigla Pachet BOSCH 1 panou solar VK140-1 + 1 panou solar VK280-1 + accesorii acoperis inclinat tigla 13806,18 RON Caramida duze K18 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K18 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 875 RON Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2V vertical Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2V vertical 3261 RON Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2H orizontal Panou solar plan Bosch Solar 7000 TF FT226 2H orizontal 5033 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 24-1DE, 24 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 24-1DE, 24 kW 3630 RON Caramida duze K24 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K24 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 1370 RON Caramida duze K32 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K32 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 832 RON Caramida duze K38 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne Caramida duze K38 - 1 SAW62 pentru cazane pe lemne 1080 RON Ventil de comutare Ventil de comutare 299 RON Placa electronica Placa electronica 977,5 RON Pompa circulatie Eurostar Pompa circulatie Eurostar 1075,5 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 WT ZWSB30-4E WBC24S50, 24 kW, boiler incorporat 48 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 WT ZWSB30-4E WBC24S50, 24 kW, boiler incorporat 48 litri 7155 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR 35-3E, 35 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR 35-3E, 35 kW 5500 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 28-1DCE, 28 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC 28-1DCE, 28 kW 3485 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/100-1S, 30 kW, boiler incorporat 100 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/100-1S, 30 kW, boiler incorporat 100 litri 206400 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/150-1S, 30 kW, boiler incorporat 150 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/150-1S, 30 kW, boiler incorporat 150 litri 21390 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/210-1S, 30 kW, boiler incorporat 210 litri Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM GC9000iWM30/210-1S, 30 kW, boiler incorporat 210 litri 22725 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 100-3, 100 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 100-3, 100 kW 18135 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 70-3, 70 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 5000 W ZBR 70-3, 70 kW 13360 RON Automatizare Bosch FR 10 Automatizare Bosch FR 10 305 RON Automatizare de sistem Bosch CR 10 Automatizare de sistem Bosch CR 10 252 RON Automatizare Bosch CR 50 Automatizare Bosch CR 50 386 RON Automatizare de sistem Bosch CR 100 Automatizare de sistem Bosch CR 100 445 RON Automatizare de sistem Bosch CS 200 Automatizare de sistem Bosch CS 200 680 RON Automatizare de sistem Bosch CW 100 Automatizare de sistem Bosch CW 100 654 RON Automatizare de sistem Bosch CW 400 Automatizare de sistem Bosch CW 400 1065 RON Modul solar automatizare Bosch MS 100 Modul solar automatizare Bosch MS 100 958 RON Modul solar automatizare Bosch MS 200 Modul solar automatizare Bosch MS 200 1328 RON Modul zonal automatizare Bosch MZ 100 Modul zonal automatizare Bosch MZ 100 1285 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WS 500-5 E C, 500 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WS 500-5 E C, 500 litri 10977 RON Boiler bivalent Bosch Storacell WSTB 200S, 200 litri Boiler bivalent Bosch Storacell WSTB 200S, 200 litri 3684 RON Boiler monovalent Bosch Storacell WTSB 160, 160 litri Boiler monovalent Bosch Storacell WTSB 160, 160 litri 2903 RON Boiler monovalent Bosch Storacell W 500-5B, 500 litri Boiler monovalent Bosch Storacell W 500-5B, 500 litri 9687 RON Boiler monovalent Bosch Storacell W 750-5C, 750 litri Boiler monovalent Bosch Storacell W 750-5C, 750 litri 11673 RON Boiler monovalent Bosch Storacell W 1000-5C, 1000 litri Boiler monovalent Bosch Storacell W 1000-5C, 1000 litri 14641 RON Panou solar plan Bosch Solar 4000 TF FCC 220 2V vertical Panou solar plan Bosch Solar 4000 TF FCC 220 2V vertical 2753 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 30/35 C 23 35kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 30/35 C 23 35kW 6415 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 35 P 23 35kw Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 35 P 23 35kw 6990 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 42 P 23 42kw Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 42 P 23 42kw 8800 RON Modul internet Bosch MB LAN 2 Modul internet Bosch MB LAN 2 1220 RON Limitator temperatură pentru încălzire în pardoseală Bosch TB1 Limitator temperatură pentru încălzire în pardoseală Bosch TB1 198 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 24/28 C 23 28kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 24/28 C 23 28kW 5130 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 24 P 23 24kw Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 24 P 23 24kw 4920 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 20/24 C 23 24kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens 7000i W GC7000iW 20/24 C 23 24kW 4810 RON Ventilator Ceraclass Comfort Ventilator Ceraclass Comfort 713 RON Kit stabilitate temperatura Bosch Gaz 3000 Kit stabilitate temperatura Bosch Gaz 3000 1345,5 RON Vana de gaz Bosch Condens 2000 Vana de gaz Bosch Condens 2000 586,5 RON Modul automatizare pentru cascada Bosch MC 400 Modul automatizare pentru cascada Bosch MC 400 1392 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 100 B 2000W, 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 100 B 2000W, 100 litri 605 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 100 HB 2000W, 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 100 HB 2000W, 100 litri 698 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 120 B 2000W, 120 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 120 B 2000W, 120 litri 650 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 30 SB 1200 W , 30 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 30 SB 1200 W , 30 litri 454 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 50 B 1500W , 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 50 B 1500W , 50 litri 475 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 50 SB 1500W, 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 50 SB 1500W, 50 litri 491 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 80 B 2000W , 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 80 B 2000W , 80 litri 542 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 80 HB 2000W, 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 80 HB 2000W, 80 litri 583 RON Boiler electric Bosch Tronic 1000T 80 SB 2000W , 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 1000T 80 SB 2000W , 80 litri 560 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 10 B 1500W, 10 litri, montare deasupra chiuvetei Boiler electric Bosch Tronic 2000T 10 B 1500W, 10 litri, montare deasupra chiuvetei 353 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 10 T 1500W, 10 litri, montare sub chiuveta Boiler electric Bosch Tronic 2000T 10 T 1500W, 10 litri, montare sub chiuveta 353 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 100 B 2000W , 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 2000T 100 B 2000W , 100 litri 674 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 15 B 1500W, 15 litri, montare deasupra chiuvetei Boiler electric Bosch Tronic 2000T 15 B 1500W, 15 litri, montare deasupra chiuvetei 394 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 15 T 1500W, 15 litri, montare sub chiuveta Boiler electric Bosch Tronic 2000T 15 T 1500W, 15 litri, montare sub chiuveta 394 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 50 B 1500W, 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 2000T 50 B 1500W, 50 litri 528 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 50 SB 1500W , 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 2000T 50 SB 1500W , 50 litri 528 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 80 B 2000W , 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 2000T 80 B 2000W , 80 litri 603 RON Boiler electric Bosch Tronic 2000T 80 SB 2000W , 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 2000T 80 SB 2000W , 80 litri 603 RON Boiler electric Bosch Tronic 6000T ES 050 5 1600W BO H1X-CTWRB, 50 litri Boiler electric Bosch Tronic 6000T ES 050 5 1600W BO H1X-CTWRB, 50 litri 725 RON Boiler electric Bosch Tronic 6000T ES 080 5 2000W BO H1X-CTWRB, 80 litri Boiler electric Bosch Tronic 6000T ES 080 5 2000W BO H1X-CTWRB, 80 litri 791 RON Boiler electric Bosch Tronic 6000T ES 100 5 2000W BO H1X-CTWRB, 100 litri Boiler electric Bosch Tronic 6000T ES 100 5 2000W BO H1X-CTWRB, 100 litri 872 RON Vas expansiune Bosch Condens 2500 Vas expansiune Bosch Condens 2500 621 RON Automatizare Bosch EasyControl CT 200 Automatizare Bosch EasyControl CT 200 1205 RON Limitator temperatura Bosch Condens 2500 Limitator temperatura Bosch Condens 2500 51,5 RON Manometru Bosch Condens 2500 Manometru Bosch Condens 2500 102,5 RON Ventilator cu prindere Bosch Condens 2500 Ventilator cu prindere Bosch Condens 2500 1035 RON Ventilator WBC14/24 Bosch Condens 2500 Ventilator WBC14/24 Bosch Condens 2500 1035 RON Senzor temperatura Bosch VF Senzor temperatura Bosch VF 207 RON Placa electronica Bosch Condens 2500 Placa electronica Bosch Condens 2500 1115,5 RON Pompa Wilo Bosch Condens 2500 / Buderus GB062 Pompa Wilo Bosch Condens 2500 / Buderus GB062 1219 RON Schimbator de caldura principal Bosch Condens 2500 / Buderus GB062 Schimbator de caldura principal Bosch Condens 2500 / Buderus GB062 1955 RON Vana de gaz Bosch Condens 2500 W / Buderus GB062 Vana de gaz Bosch Condens 2500 W / Buderus GB062 586,5 RON Panou solar cu 6 tuburi vidate Bosch Solar 8000 TV CPC Panou solar cu 6 tuburi vidate Bosch Solar 8000 TV CPC 2367 RON Schimbator caldura centrala Bosch Condens 3000 Schimbator caldura centrala Bosch Condens 3000 2185 RON Placa electronica Bosch Condens 3000 Placa electronica Bosch Condens 3000 1380 RON Vana de gaz Bosch Condens 3000 Vana de gaz Bosch Condens 3000 1184,5 RON Centrala termica cu condensare Bosch Condens GC 2300 W 24/30 C 23 , 25 kW Centrala termica cu condensare Bosch Condens GC 2300 W 24/30 C 23 , 25 kW 3690 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 9000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 9000 BTU 2324 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 12000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 12000 BTU 2511 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 18000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 18000 BTU 3829 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 24000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 8500 24000 BTU 5033 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 12000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 12000 BTU 2228 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 18000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 18000 BTU 3426 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 24000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 24000 BTU 4836 RON Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 9000 BTU Aer conditionat split Inverter Bosch Climate 5000 9000 BTU 2212 RON Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 4 kW Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 4 kW 2174 RON Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 6 kW Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 6 kW 2404 RON Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 9 kW Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 9 kW 2447 RON Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 12 kW Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 12 kW 2710 RON Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 15 kW Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 15 kW 2891 RON Grup pompare - Set racord rapid  Bosch Condens ZBR 70 - 100 kW Grup pompare - Set racord rapid Bosch Condens ZBR 70 - 100 kW 3449 RON Kit evacuare gaze arse vertical Bosch AZB917 Kit evacuare gaze arse vertical Bosch AZB917 480 RON Arzator gaze pentru Euroline Compact Arzator gaze pentru Euroline Compact 750 RON Schimbator de caldura in placi Euroline Compact Schimbator de caldura in placi Euroline Compact 465 RON Senzor tur Novatherm Senzor tur Novatherm 75 RON Vana apa Eurostar/Cerapur/Cerastar Vana apa Eurostar/Cerapur/Cerastar 500 RON Vana gaz Euroline Compact Vana gaz Euroline Compact 600 RON Vana gaz Eurostar 3 Vana gaz Eurostar 3 580 RON Vana gaz Eurostar 4 Vana gaz Eurostar 4 715 RON Vas expansiune 2 litri Vas expansiune 2 litri 667 RON Ventilator cazan Solid 5000 WT/ Supraclass Ventilator cazan Solid 5000 WT/ Supraclass 2855 RON Senzor NTC - Sonda de temperatura Eurostar 4 Senzor NTC - Sonda de temperatura Eurostar 4 335 RON Schimbator caldura Euroline Compact Schimbator caldura Euroline Compact 740 RON Automat ardere pentru Supraline Automat ardere pentru Supraline 1219 RON Comutator hidraulic (vana cu 3 cai) Comutator hidraulic (vana cu 3 cai) 560 RON Manometru centrale termice Euroline ZW23AE Manometru centrale termice Euroline ZW23AE 125 RON Membrana centrala Novatherm Membrana centrala Novatherm 110 RON Placa electronica Euroline Compact ZW23-1AE Placa electronica Euroline Compact ZW23-1AE 960 RON Pompa circulatie Bosch Novatherm Pompa circulatie Bosch Novatherm 1035 RON Presostat aer centrale Euroline, Midi Presostat aer centrale Euroline, Midi 330 RON Schimbator caldura bitermic Eurostar 4 Schimbator caldura bitermic Eurostar 4 1650 RON
Email RSS

Utilizatori online
20