inapoi

Centrala termica cu condensare Buderus Logamax Plus GB072 24 K V2, 24 kW

Producator: Buderus ; Cod produs: 2155
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 4490 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

 

Performanţă ridicată la un preţ imbatabil

Investind în tehnica de încălzire cu consum energetic redus veţi beneficia, pe termen lung, de diminuarea costurilor cu încălzirea locuinţei. Tehnologia în condensare, cu funcţionare pe gaz, dezvoltată de Buderus este un exemplu perfect în acest sens. Şi pentru a beneficia de la bun început de economii semnificative, vă oferim un plus de performanţă la un preţ avantajos: Logamax plus GB072. Noua centrală termică în condensare, cu funcţionare pe gaz, ascunde sub carcasa sa compactă elemente tehnice deosebit de performante care au un singur obiectiv: obţinerea unui consum redus de energie şi a unui nivel maxim de confort la încălzire. Schimbătorul de căldură robust, pompa instalaţiei de încălzire cu randament ridicat şi automatizarea inteligentă au grijă ca acest obiectiv să fie atins cu uşurinţă!

Schimbătorul de căldură robust din aliaj pe bază de aluminiu-siliciu creează premizele ideale pentru obţinerea unei eficienţe energetice normate de până la 109%.

 

Economic, mai economic – Logamax plus GB072!

Cu Logamax plus GB072 realizaţi în fiecare zi economii financiare şi energetice; reducerea costurilor se resimte încă de la bun început – adică chiar din momentul montării. Aceasta deoarece centrala termică în condensare, cu funcţionare pe gaz, este echipată din fabrică cu toate componentele necesare. Acest lucru îi permite specialistului în sisteme de încălzire să economisească timp important la montaj, iar dumneavoastră să vă reduceţi costurile; în plus, veţi rămâne după instalare cu un spaţiu generos. Logamax plus GB072 se montează pe perete şi necesită un spaţiu minim pentru amplasare.

 

Bine gândit

Logamax plus GB072 convinge printr-o eficienţă energetică normată de până la 109% datorată tehnologiei în condensare inteligente, care extrage energie termică suplimentară din vaporii fierbinţi ai gazelor de ardere. Buderus s-a gândit şi la viitor, adică la consumul de energie electrică. De exemplu, la funcţionarea în modul stand-by, când instalaţia de încălzire nu funcţionează. Şi în acest caz, consumul de energie scade în comparaţie cu alte aparate similare, astfel încât să puteţi savura în linişte confortul termic plăcut, fără a vă gândi permanent la costurile asociate.

 

Construcţie eficientă

Logamax plus GB072 se caracterizează printr-un consum de energie cu 30% mai mic comparativ cu instalaţiile vechi. Pentru a obţine acest nivel de performanţă, am realizat investiţii majore în tehnologii avansate destinate sistemelor de încălzire. De exemplu, schimbătorul robust de căldură din aliaj pe bază de aluminiu-siliciu şi-a dovedit eficienţa prin utilizarea fără probleme în milioane de instalaţii. De asemenea, automatizarea inteligentă Logamatic EMS cu regulatorul de bază BC20 contribuie la asigurarea unei funcţionări eficiente.

 

Modernizare sistematică

Combinare, extindere, modernizare: cu Buderus, posibilităţile sunt nenumărate. Este şi cazul centralei termice în condensare, cu funcţionare pe gaz, Logamax plus GB072. Aceasta este complet echipată pentru o funcţionare eficientă cu surse suplimentare de căldură, de exemplu o instalaţie solară.

„Centrala termică eficientă Logamax plus GB072 nu face risipă decât într-un singur aspect: modul simplu de utilizare. Datorită regulatorului de bază BC20, aceasta permite o reglare extrem de uşoară!“

 

 

Avantaje Buderus Logamax plus GB072:

 • Tehnologie în condensare extrem de performantă, cu o eficienţă energetică normată de până la 109%
 • Reducere a consumului de energie şi a emisiilor de noxe
 • Automatizare inteligentă Logamatic EMS şi regulator BC20 pentru o utilizare simplă, cu un display de mari dimensiuni pentru o citire uşoară a informaţiilor afişate şi o manevrare simplă 
 • Consum redus de energie la funcţionarea în modul stand-by 
 • Tehnică eficientă de racordare pentru montare şi instalare rapidă 
 • Schimbător de căldură din aliaj pe bază de aluminiu-siliciu cu eficienţă dovedită, extrem de robust şi rezistent la murdărire 
 • Întreţinere simplă datorită accesului facil la componentele sistemului
 • Design atractiv, modern

 

Caracteristici:

 • Putere termica =7,3-23,8 kW (la tur/retur 40/30o C); Putere termica =6,6-22,5 kW (la tur/retur 80/60oC)
 • Putere termica pentru preparare apa calda =30 kW; Debit apa calda (la 40oC) =12 litri/min.
 • Suprapresiune de lucru admisa =3 bar
 • Putere electrica consumata =20 W; Tensiunea/Frecventa electrica = 230 V/50 Hz; Clasa protectie: IPX4D
 • Randament normat: pana la 109% (la tur/retur 40/30oC)
 • Consum maxim gaze =3,18 m3/h
 • Racord gaze arse (dublu, coaxial) =60/100 mm; Temperatura gaze arse =90oC
 • Cantitate maxima condens =1,7 litri/h
 • Dimensiuni: AxBxH =350x440x840 mm
 • Racorduri tur/retur =22 mm; racord apa rece/calda =15 mm; Racord gaze =1"
 • Nivel de zgomot = 36 dB
 

Specificatii

Preparare apa calda instant
Putere 18 - 26 kW
Email RSS

Utilizatori online
17