inapoi

Centrala termica cu condensare Viessmann Vitodens 200-W, 120 kW

Producator: Viessmann ; Cod produs: 3593
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 32376 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

Cazane murale în condensație flexibile și eficiente cu schimbător de căldură Inox-Radial, ecran tactil color și posibilitate de telegestiune, printr-o aplicație mobilă


Vitodens 200-W și Vitodens 222-W sunt cazanele murale în condensație ideale atât pentru case individuale, cât și pentru clădiri cu mai multe locuințe. Ele pot fi instalate fără probleme într-o nișă sau un dulap din baie sau din bucătărie.

Cazanele murale sunt echipate cu schimbătorul de căldură Inox-Radial și arzătorul cilindric radiant MatriX, ambele confecționate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acestea conferă o înaltă siguranță în funcționare și o fiabilitate deosebită.

Centralele Vitodens 200-W /222-W consumă semnificativ mai puțină energie deoarece ele utilizează suplimentar căldura gazelor evacuate, tehnică ce asigură transformarea energiei în căldură într-o proporție de până la 98%, ceea ce încadrează aparatele acestea în clasă „A” de eficiență energetică. Aceasta se traduce în practică prin scăderea costurilor de încălzire și protejarea mediului înconjurător. În combinație cu o instalație solară, sistemul va fi încadrat în următoarea clasă de eficiență energetică „A+”.

 

Arderea automată reduce costurile

Sistemul integrat de control al arderii Lambda Pro Control Plus adaptează automat parametrii de ardere în funcție de calitatea gazului disponibil, asigurând astfel constant o înaltă eficiență energetică cu costuri minime de întreținere.

 

Monitorizarea consumului în timp real

Atât beneficiarii, cât și tehnicienii profită în egală măsură de modul simplu de utilizare a sistemului de automatizare Vitotronic. Setările se realizează prin intermediul unui meniu afișat pe un ecran tactil color de 5 inch, într-un mod logic și pe înțelesul tuturor. Funcția de asistență integrată simplifică procesul de punere în funcțiune a echipamentului după montaj.

În Energy-Cockpit pot fi monitorizate în timp real, direct pe ecran, consumurile de gaz și de energie electrică. În cazul racordării unei instalații solare, sistemul va monitoriza și aportul de energie solară în bilanțul energetic al instalației și temperaturile din boilerul combi.


Reglaj comod prin intermediul unei aplicații mobile

Prin instalarea unui modul WLAN Vitoconnect 100 centrala Vitodens 200-W /222-W se conectează prin routerul local la internet și deservirea aparatului devine deosebit de confortabilă cu ajutorul unei aplicații mobile direct de pe smartphone sau tabletă. Aplicația ViCare oferă posibilitatea reglajului unei instalații cu un circuit de încălzire iar aplicația Vitotrol Plus poate regla până la 3 circuite.


Deosebit de prietenos la întreținere

Utilizatorii care au optat pentru o astfel de centrală termică beneficiază de costuri mai reduse de întreținere deoarece toate componentele aparatului pot fi accesate din partea frontală. Operatorul de service va fi informat în timp real prin intermediul aplicației mobile ViCare, despre orice avarie a centralei Vitodens 200-W /222-W.

Vitodens 200-W: Disponibil ca centrală pentru încălzire

Cazanul mural în condensație Vitodens 200-W asigură prepararea apei calde menajere prin intermediul unui boiler separat.

 

Avantaje

 • Conversia energiei în proporție de până la 98% (eficiență energetică normată 109 %)
 • Fiabil și eficient datorită schimbătorului de căldură Inox-Radial
 • Arzător cilindric modulant MatriX deosebit de fiabil datorită structurii din sârmă din oțel inoxidabil rezistentă și la temperaturi înalte
 • Domeniu de modulație de până la 1:19
 • Sistem de automatizare Vitotronic uşor de utilizat datorită ecranului tactil color de 5 inch
 • Reglaj prin internet cu ajutorul unei aplicații pentru dispozitive mobile (cu ajutorul adaptorului opțional Vitoconnect 100)
 • Economie de energie electrică realizată de pompa de circulație de înaltă eficiență
 • Adaptare automată la circuitul de evacuare a gazelor arse
 • Ventilator cu turație redusă ce asigură o funcționare silențioasă
 • Excelent raport preț / calitate
 • Dimensiuni compacte, lățime de doar 450 mm (până la 35 kW)
 • Montaj simplu și rapid cu ajutorul noii tehnici de conectori
 • Soluția compactă și economică pentru un necesar de putere mai mare (până la 150 kW)
 • Posibilitatea de legare în cascadă a până la 6 cazane cu puterea cumulată de 594 kW


Pretul include:

 • centrala termica Vitodens 200-W de 120 kW, pentru incalzire
 • automatizare  Vitotronic 100 HC1B
 • racord evacuare gaze / admisie perete exterior
 • cot 87 grade

 

 

 

Putere termica (la 50/30°C) 32-125 kW
Putere termica (la 80/60°C) 29-114 kW
Temperatura maxima admisa pe tur 80oC
Putere electrica consumata 146 W
Presiune max. 6 bar
Debit condens  16.5 litri/h
Tensiune de alimentare 230/50 V/Hz
Consum maxim gaze 12.49 m3/h
Protectie electrica X4D IP
Inaltime 900 mm
Latime 690 mm
Adancime 600 mm
Greutate neta 130 kg
 

Specificatii

Putere 86 - 150 kW
Preparare apa calda boiler extern
Email RSS

Utilizatori online
35