inapoi

Convector electric Protherm 1500 W

Producator: Protherm ; Cod produs: 820
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 441,4 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere Convector electric Protherm 1500 W

Convectorul electric este un aparat de incalzire a carui functionare se bazeaza pe conversia energiei electrice in energie termica, care va fi cedata fluxului de aer, care circula prin convector. Combina principiul traditional de incalzire electrica cu efectul de circulatie naturala a aerului cald.
 
Convectorul functioneaza ca si un cos cu tiraj natural, care la baza este echipat cu un element de incalzire electrica. Aerul care circula prin radiator se incalzeste, devine mai usoara, se ridica in partea superioara, iar aerul rece va patrunde in interiorul radiator, realizand astfel o circulatie naturala a aerului, fara ventilator, intr-un mod silentios si eficient. Rezultatul este o temperatura placuta in camera cu un consum minim de 30 W/m3.

Convectorul electric este o versiune moderna, bine testata a incalzirii cu aer cald. Convectorul este echipat cu un termostat de reglaj a temperaturii ambientale intre +5 si +30 grade C. Daca sunt utilizate mai multe convectoare, conectate la sursa de alimentare independenta, temperatura camerei poate fi reglata cu un termostat de camera.

Convectorul este echipat cu o siguranta termica, care va decupla in cazul unor supraincalziri. Convectorul electric poate fi utilizat ca o sursa aditionala de incalzire la un alt sistem de incalzire (instalare usoara).
 
Caracteristici tehnice:
  • Putere: 1500 W
  • Gama de temperaturi reglabile: 5 grd.C - 30 grd.C
  • Tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz
 
Email RSS

Utilizatori online
24