inapoi

De ce sisteme de dedurizare?

Producator: Ecowater Systems ; Cod produs: 2381
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: La cerere

021.252.84.95

Descriere
centrale termice

De ce un aparat pentru dedurizarea apei?

Mai mult ca sigur ca si Dvs. personal ati realizat deja ce inseamna calcarul pentru instalatiile sanitare, boiler, masina de spalat, cabina de dus si aparatele electrocasnice. Sunt putine orase sau zone din Romania unde duritatea apei sa nu justifice prezenta unui dedurizator. Chiar incepand de la duritati ale apei de 5-7 grade germane, un dedurizator este necesar in fiecare apartament sau casa.

Care este problema cu apa mea? Ce este aceea "duritate"? Indiferent de sursa de apa, aceasta poate contine sedimente, clor, calcar, fier, mangan, bacterii, compusi cu azot sau cu sulf si multe altele si care nu sunt neaparat vizibile cu ochiul liber, dar care lasa urme sau care defecteaza aparatele din casa Dvs. sau chiar va pot cauza probleme de sanatate. "Duritatea" este data de continutul de calciu si magneziu din apa Dvs. si unitatea de masura cea mai des intalnita este gradul german. In zonele invecinate Bucurestiului, precum si in multe alte orase, apa de put sau de retea are duritati in peste 80% din cazuri, de peste 20-25 grade germane de duritate, adica aproximativ 400-500 grame de calcar la fiecare 1 mc de apa, acesta fiind consumat intr-o casa in care locuiesc 4 persoane in aproximativ 2-3 zile!

 

De ce sa cumpar un dedurizator? De ce nu un filtru magnetic sau cu polifosfati?

Este adevarat, acesta reprezinta o cheltuiala minima, dar cu rezultate pe masura. Numai ca acestea sunt limitate ca eficienta si in nici un caz, nu elimina calcarul sau alte elemente din apa Dvs. Acestea sunt instalate doar pentru protectia centralei termice si nu constituie nicidecum o solutie pentru imbunatatirea apei pe care o folositi la fiecare robinet din casa.

centrale termice

De ce nu un filtru de potabilizare la chiuveta?

Au si acestea rolul lor, dar doriti sa aveti apa limpede si curata numai la o singura chiuveta?! Dar centrala termica, masina de spalat, bateriile de chiuveta si dus, hainele si lenjeria, parul si pielea Dvs., paharele si vesela, fructele si legumele? V-ati intrebat cat costa sa schimbati boilerul sau masina de spalat? Dar cat va costa produsele de curatenie, sapunul si samponul?

 

Dar cu cat platiti mai mult la curent sau gaze?

O persoana foloseste zilnic intre 150 si 200 de litri de apa. Ce altceva mai folositi zilnic in cantitate atat de mare si care sa vina in contact cu atat de multe alte aparate din casa Dvs. sau chiar in mod direct cu persoana Dvs.?

O familie cu 4 persoane care folosesc apa cu duritate, cheltuie in medie cu aproximativ 75-150 de RON mai mult in fiecare luna, numai pentru a repara si curata ceea ce o apa cu calcar a lasat in urma! Si toti acesti bani cheltuiti nu va asigura linistea zilei de maine pentru ca tot o apa cu calcar veti folosi!

In plus, este un bun de folosinta indelungata, durata medie de viata este de minim 10 ani, iar investitia se amortizeaza dupa numai 1..3 ani de utilizare. Chiar daca veti dori sa il schimbati dupa 10 ani cu un model mai nou, acesta va fi deja, de multa vreme amortizat.

centrale termice

 

Este complicat de instalat si utilizat un dedurizator?

Un dedurizator este de fapt, un aparat electrocasnic de marime medie, mult mai simplu decat multe alte aparate pe care le folositi zilnic in casa sau in gradina. Este asemanator unei masini de spalat – are un transformator pentru alimentarea electrica, o intrare si o iesire pentru apa si un furtun care duce la canalizare. Nu este complicat de instalat, orice instalator o poate face pentru Dvs! Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati sare pastilata o data la cateva luni, functionarea acestuia fiind complet automata.

Nu necesita autorizari speciale, verificari periodice impuse, nu are conditii deosebite de functionare. Tot ceea ce ii trebuie este apa filtrata cu presiunea de cca. 2 bari, tensiune de alimentare electrica, evacuare la canalizare si sare pastilata.

centrale termicecentrale termicecentrale termicecentrale termice

De ce un aparat EcoWater?

Unul din patru dedurizatoare existente in lume este unul EcoWater, iar in Romania s-au montat peste 15.000 de dedurizatoare in mai putin de 10 ani. EcoWater Systems produce inca din 1925 si are doua facilitati proprii de productie in Statele Unite. Produsul este certificat ISO 9001, NSF (pentru apa potabila) si are marca CE.

Este ambalat individual si are un numar unic de serie pentru a putea fi urmarit pana cand ajunge in casa Dvs. Incorporeaza zeci de patente si este continuu imbunatatit. Este un aparat fiabil, usor de instalat si intretinut, fara componente metalice in contact cu apa. Consumurile de sare pastilata sunt cele mai mici posibile, iar functionarea este adaptata modului in care Dvs. consumati apa, astfel incat sa aveti intotdeauna apa dedurizata la dispozitie.

EcoWater Systems Romania este specialistul de care aveti nevoie pentru rezolvarea unei probleme atat de importante cum este apa. Prin partenerii nostri locali, asiguram tot sprijinul de care aveti nevoie pentru alegerea corecta a aparatului, pentru montaj si punere in functiune, pentru service in garantie si post-garantie.

 

CLEAN WATER. GREEN FUTURE.

 

EcoWater este Satisfactia

daruita de prima picatura de apa

cu atingerea usoara si moale…

EcoWater este Garantia

fiecarei picaturi de apa

la fel de buna ca si prima…

 
Email RSS

Utilizatori online
13