inapoi

DeDietrich

DeDietrich

Grupul De Dietrich este un lider inovator în domeniul echipamentelor de încălzire şi preparare apă caldă menajeră.

decupaje-hover-03

Focusându-se pe sisteme multi-energie, compania a crescut rapid datorită reţelei de distribuitori şi instalatori din toată Europa.

Succesul tot mai mare pe piaţa energiilor regenerabile, cât şi a cazanelor în condensare se datorează sistemelor dezvoltate de către Remeha (pionier în acest domeniu, la fel ca astăzi în domeniul micro-cogenerare) în parteneriat cu De Dietrich, au sprijinit cu tărie această extindere.

Lider pe piaţa condensaţiei, De Dietrich se angajează de mai mult de 10 ani pe calea Confort DurableⓇ, prezentând sisteme de încălzire inovatoare, care permit economisirea energiei şi protejarea mediului înconjurător.

Simbol al calitaţii de după anul 1778, logo-ul De Dietrich este cea mai cunoscută siglă industrială veche. Cornul de vânatoare este ataşat numelui companiei, un suvenir al ordonanţei dată de Louis al XVI-lea pentru protejarea De Dietrich de fabricaţii contrafăcute.

 

bando_economies_en_jpg_bandeau

 

Specializată în încălzire, compania De Dietrich propune sisteme multi-energie care combină condensaţia cu gaz sau combustibil, combustibili solizi, energia solară şi pompele de căldură pentru a realiza soluţii adaptate.

Începând cu iulie 2004, De Dietrich Thermique şi Remeha formează un grup extins cu obiectivul de a se plasa pe primul loc în topul producătorilor europeni din domeniul încălzirii.

În anul 2008, grupul De Dietrich – Remeha continuă activ dezvoltarea în cadrul domeniului energiei regenerabile şi, în special, a pompelor de căldură. În acest sens, este achiziţionat grupul DFM, cunoscut pentru marca SOFATH şi specializat în comercializarea pompelor de căldură.

La finalul anului 2009, grupul De Dietrich – Remeha, alături de Baxi, formează grupul BDR Thermea,

o nouă societate lider în materie de soluţii inovatoare şi de servicii asociate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

 BDR Thermea: experientă recunoscută în peste 50 de ţări

 Cifre-cheie ale grupului în anul 2014:

 Aproximativ 1.200.000 de cazane vândute în întreaga lume, dintre care 60% în condensaţie;

  • 155.000 m2 de panouri solare instalate, alături de preparatoare de apă caldă menajeră;
  • 10.000 pompe de căldură: un domeniu în continuă dezvoltare (aerotermal şi geotermal);
  • 210.000 boilere apă caldă menajeră vândute;
  • 290.000 boilere electrice vândute;
  • 41.000 arzătoare comercializate;
  • 1.500.000 radiatoare vândute;

 

www.dedietrich-thermique.fr 

 

VALORI

 După 3 secole, a reuşi este o cerinţă. Această exigenţă este fondată pe baza unor valori corecte: calitate, fiabilitate, durabilitate. Marca De Dietrich, lider incontestabil în Franţa, aplică cea mai bună politică în toate domeniile.

 

O istorie a oamenilor înainte de tot

 De Dietrich se afirmă ca actor esenţial in viaţa economică şi socială. Pionieri în domeniul protejării drepturilor lucrătorilor, compania a participat la mari proiecte industriale de la începutul secolului al XX-lea. Astăzi, alături de 2.000 de colaboratori care împărtăşesc aceleaşi cerinţe şi exigenţe, De Dietrich oferă produse şi servicii recunoscute la nivel european şi răspunde atent nevoilor actuale ale consumatorilor. De asemenea, prin asistenţă permanentă, De Dietrich este în fiecare zi la dispoziţia dumneavoastră.

 

Exigenţa calităţii

 Indiferent de model, de la cel mai simplu la cel mai sofisticat, toate echipamentele De Dietrich beneficiază de o calitate perfectă. Calitatea conceptului, a materialelor, a fabricaţiei şi până la finisare: asigură fiabilitatea şi longevitatea tuturor echipamentelor.

 

Inovaţia durabilă

 Mai mult decât o tradiţe, inovaţia în cadrul De Dietrich este ca o a doua natură. Dacă într-o jumătate de secol, societatea a fost capabilă să întâmpine numeroase “premiere”, acest fapt se datorează eforturilor în cercetare şi dezvoltare. Pe deplin dedicaţi dezvoltării de noi tehnologii, care alătură economia de energie cu protejarea mediului înconjurător, mai mult de 100 de ingineri lucrează în numeroasele centre de studiu şi cercetare, cu scopul de a crea cazane şi alte echipamente de încălzire de mâine.

Pentru De Dietrich, singurele inovaţii sunt cele durabile!

Email RSS

Utilizatori online
39