inapoi

Fujitsu

Fujitsu

Azi, sistemele de aer conditionat Fujitsu, incepand de la modelele split de perete si pana la sistemele complexe VRF - sistemele Airstage sunt foarte apreciate de utilizatori din peste 110 tari din intreaga lume.
 Ca principal producator al Japoniei pentru Europa in domeniul climatizarii, Fujitsu General imbunatateste constant sistemul de management intern al stocutilor, pentru a produce cele mai bune produse din punct de vedere calitativ si pentru a intampina nevoile prezente si viitoare ale clientilor.
 Cheia succesului in economia globala nu este doar tehnologia de ultima generatie prin investitii in Cercetare si Dezvoltare, un management al controlului calitatii strict si design profesional, ci si printr-o selectare atenta a distribuitorilor exclusivi, care actioneaza pe plan local la cresterea valorii produselor prin consultatii profesionale si un service impecabil.
 Cu alte cuvinte, daca doriti satisfactie pe termen indelungat faceti o alegere inteligenta in ceea ce priveste confortul, achizitionand un sistem de calitate produs de Fujitsu General.

Email RSS

Utilizatori online
37