inapoi

Gree

Gree
Gree Electrical Appliances Inc din Zhuhai China este cel mai mare producator specializat in echipamente de aer conditionat din China. Incepand cu 1995 si-a crescut continuu productia pana la cote nedepasite astazi, dar mai ales a crescut vanzarile si cota de piata depasind pe oricare alt producator chinez. Gree detine astazi patru mari puncte de productie. Cea mai mare fabrica se afla chiar in cadrul cartierului general al corporatiei din Zuhai si acopera o suprafata de 600,000 de metri patrati. De asemenea are fabrici in Danyang, in Provincia Jiangsu, Chongquing si Brazilia in America de Sud. Gree are 15,000 de angajati si o capacitate de productie anuala de 10 milioane de unitati ceea ce produce o cifra de afaceri anuala in cuantum de 4,5 miliarde de dolari americani. Gree a fost listata la bursa de valori din Shenzhen inca din 1996 si a fost in mod constant recunoscuta ca una din cele 100 de companii de top listate in China.
Gree ofera o gama larga de echipamente atat pentru piata industriala cat si pentru cea domestica. Produsele sale sunt comercializate in aproape 70 de tari si a fost estimat faptul ca 50 de milioane de oameni din intreaga lume utilizeaza echipamentele de aer conditionat produse de GREE. Aceasta este o dovada a calitatii si fiabilitatii acestor echipamente. Gree este una dintre cele mai interesate companii din lume in cercetarea si dezvoltarea produselor de aer conditionat si a acestei tehnologii. Marca GREE este in prezent recunoscuta ca un simbol al calitatii si inovatiei in tehnologie. Gree isi mareste permanent capacitatea de cercetare si dezvoltare incorporand rezultatele acestor eforturi in propriile produse. Produsele sunt riguros testate in propriile laboratoare extrem de bine puse la punct atat tehnologic cat si recunoscute si atestate international. Gree isi mentine cu rigurozitate standardele inalte ale productiei implementand controale stricte in toate etapele productiei. Detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala. In 2006 Gree Air Conditioning a fost destinatarul a trei prestigioase premii internationale. Este prima si singura companie in industria echipamentelor de aer conditionat din China care a primit premiul de marca internationala si certificatul de scutire de la inspectia privind exporturile. I-a fost decernat de asemenea premiul pentru cel mai bun management al calitatii din partea Asociatiei Chineze pentru Calitate. Recentul parteneriat incheiat recent cu producatorul japonez DAIKIN, unul din liderii mondiali in domeniul echipamentelor de aer conditionat de mica si mare capacitate, confirma calitatea exceptionala produselor GREE
 
Caracteristici de confort:
  • afisare temperatura si pe unitatea interioara
  • functionare silentioasa
  • 4 trepte de viteza ale ventilatorului unitatii interioare
  • baleiaj automat jet aer refulat + selectare pozitie lamele orizontale
  • pornire/oprire automata la orele programate (TIMER)
  • dezghetare inteligenta
  • aprindere/stingere ecran afisare unitate interioara
  • diagnoza anomalii functionare prin afisarea codului de eroare
Gree Electric Appliances ("Gree") este cel mai mare producator specializat in echipamente de aer conditionat din lume. Gree detine, incluzand si sediul Zhuhai, mai mult de 6 baze de productie situate in Chongqing, Brazilia, Hefei, Pakistan si Vietnam, cu peste 40.000 de angajati in total. Capacitatea de productie anuala este de peste 27 milioane de seturi de aer conditionat rezidentiale si 2 milioane de seturi de aparate de aer conditionat comerciale. in 2008, veniturile totale ale Gree au ajuns la 42.2 miliarde yuani (aproximativ 6.18 miliarde USD). De-a lungul anilor, Gree si-a consolidat statutul de producator de elita inregistrand aproape 2.000 de brevete. In cadrul efortului de a asigura o calitate extraordinara a echipamentelor, mai mult de 2,300 de ingineri R & D , au obtinut 300 de certificate de garantare a calitatii a echipamentelor de aer conditionat Gree. Gree este o prezenta globala, echipamentele de aer conditionat fiind distribuite in peste 200 de tari si regiuni din Europa, Asia, America de Nord si America de Sud, Africa, Australia.
Email RSS

Utilizatori online
18