inapoi

Incalzire in pardoseala - Pachet complet Rehau (120 mp)

Producator: Rehau ; Cod produs: 2518
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 15750 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

* Pretul afisat este pentru un Pachet de BAZA
 
AVANTAJELE ÎNCĂLZIRII ÎN PARDOSEALĂ
Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuinţă, a unei vieţi plăcute şi agreabile. În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au început să fie folosite la scară largă şi în România.  
 
Spre deosebire de sistemele clasice în care se folosesc radiatoare, încălzirea prin pardoseală aduce următoarele avantaje:
  • Obţii confort optim – Căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa.
  • Reduci Cantitate de Praf şi previi apariţia mucegaiului.
  • Economiseşti spaţiu preţios din locuinţa ta.

Plăcut, confortabil, eficienţă energetică!
 
Sunt multe motive bune pentru instalarea încălzirii suprafațelor REHAU: 
 
Incălzire în locuinţa D-voastră!
Spre deosebire de radiatoarele tradiţionale, o încălzire de suprafată ajută la o distribuţie uniformă a căldurii. O temperatură de aproximativ 20 de grade este suficientă pentru a atinge un conform termic plăcut. Aceasta revendică şi economiseşte energie: Chiar cu două grade mai puţin la temperatura camerei se pot economisi până la 10 la sută din costurile de încălzire.
 
Evitaţi punctele slabe de energie prin încălzirea suprafeţelor!
Același principiu care face căldura din sistemul de încălzire prin pardoseală atât de plăcut, de asemenea, previne formarea de pete reci, care pot provoca daune din cauza formării mucegaiului. Prin încălzirea constantă sunt evitate daune din cauza mucegaiului pentru oameni și clădiri. Urmările: un confort în condiții de siguranță și fără griji. 

Bucuraţi-vă de aer liniştit!
O distribuire uniformă a căldurii prin încălzirea suprafețelor lasă aerul să se liniștească și reduce proporția de praf și acarienii de praf în aerul încăperii. Rezultatul: mai puține plângeri din partea alergicilor!

Încălzirea D-voastră este invizibilă!
​Încălzirile de suprafețe sunt extrem de discrete: dispar în pardoseală, în tavan sau în perete. Prin asta se deschid noi opțiuni de modelare și lasă încăperea să pară mai ordonată. În afară de asta, nu este necesară deprăfuire și lăcuire enervantă.  

Bucuraţi-vă de căldură cu apă rece!
La o suprafață mai mare cantitatea de apă caldă necesară pentru încălzire este mai redusă. Sistemelor de încălzire a suprafețelor le ajunge doar apă caldă cu o temperatură de 35 de grade și produc o temperatură mai confortabilă decât radiatoarele. Prin asta se economisește energie și confort.. 
 
În concluzie: Încălzirea de suprafețe REHAU este confortabilă, bună pentru sănătatea D-voastră și structura construcției - și ajută la economisirea până la 20 la sută a costurilor încălzirii datorită temperaturilor scăzute de apă.

 

Datorita temperaturii scazute a apei fierbinti (35-40 grd.C) sistemul este ideal in combinatie cu cazane pe gaz, pompe de caldura si instalatii solare (convenabil din punct de vedere energetic, al resurselor utilizate si al mediului inconjurator).

 

 

  Pachet de baza    
       
Nr.crt. Denumire UM Cantit.
1 Teava Rehau Rautherm S PE-Xa, 17 x 2 mm ml 840
2 Placa cu nuturi 11 mm grosime izolatie, 33 mm grosime totala mp 120
3 Rost de dilatare Rehau, pt. fiecare intrerupere a bezii perimetrale ( ex. usi interioare sau exterioare, etc. ), suprafete mai mari de 40 mp sau laturi mai mari de 8 m ml 14.4
4 Banda perimetrala Rehau, cu autoadeziv pt. fixarea pe perete ml 132
5 Aditiv pentru sapa Rehau kg 30
6 Distribuitor/colector din inox cu debitmetre Rehau, 11 circuite, compus din tur cu debitmetru 0-4 l/min si quickstop ventil retur cu blocare si reglare debit, ventil de aerisire si robinet de umplere buc 1
7 Racord demontabil la distribuitor pt. teava Rehau Rautherm S 17 mm buc 22
8 Curba conducatoare 16/17 Rehau, pt. curbarea tevilor la 90 ° buc 22
9 Caseta metalica ingropata Rehau 1150x110 mm - pt. distribuitor/colector buc 1
10 Set robineti cu bila pt. distribuitor set 1
       
       
  Automatizari circuite    
       
Nr.crt. Denumire UM Cantit.
1 Termostat de incapere electronic Rehau NEA H 230V buc 4
2 Servomotor Rehau UNI 230V pt. comanda ventilelor retur in distribuitorul circuitului de incalzire buc 11
3 Regleta cu cleme Rehau NEA HC 230V pt. comanda servomotoarelor si a termostatelor de camera - cu modul comanda pompa buc 1
4 Set de reglare temperatura/grup de amestec Rehau FLEX, compus din: cap termostatic inclusiv senzor de temperatura cu tub capilar, limitator de temperatura de siguranta, pompa de circulatie cu turatie variabila, ventil de amestec cu 3 cai cu clapeta antirefulare in by-pass, teaca de imersie pt. senzor de temperatura cu tub capilar buc 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pachetul complet este alcatuit din Pachetul de BAZA + Automatizarea circuitului  (15750 lei + 5345 lei)  = 21095 lei cu TVA inclus.


Montajul nu este inclus in pret.

 
Email RSS

Utilizatori online
14