inapoi

Incalzire in pardoseala - Pachet complet Rehau (80 mp)

Producator: Rehau ; Cod produs: 2516
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 8370 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere Incalzire in pardoseala - Pachet complet Rehau (80 mp)

* Pretul afisat este pentru un Pachet de BAZA
 
AVANTAJELE ÎNCĂLZIRII ÎN PARDOSEALĂ
Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuinţă, a unei vieţi plăcute şi agreabile. În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au început să fie folosite la scară largă şi în România.  
 
Spre deosebire de sistemele clasice în care se folosesc radiatoare, încălzirea prin pardoseală aduce următoarele avantaje:
  • Obţii confort optim – Căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa.
  • Reduci Cantitate de Praf şi previi apariţia mucegaiului.
  • Economiseşti spaţiu preţios din locuinţa ta.

Plăcut, confortabil, eficienţă energetică!
 
Sunt multe motive bune pentru instalarea încălzirii suprafațelor REHAU: 
 
Incălzire în locuinţa D-voastră!
Spre deosebire de radiatoarele tradiţionale, o încălzire de suprafată ajută la o distribuţie uniformă a căldurii. O temperatură de aproximativ 20 de grade este suficientă pentru a atinge un conform termic plăcut. Aceasta revendică şi economiseşte energie: Chiar cu două grade mai puţin la temperatura camerei se pot economisi până la 10 la sută din costurile de încălzire.
 
Evitaţi punctele slabe de energie prin încălzirea suprafeţelor!
Același principiu care face căldura din sistemul de încălzire prin pardoseală atât de plăcut, de asemenea, previne formarea de pete reci, care pot provoca daune din cauza formării mucegaiului. Prin încălzirea constantă sunt evitate daune din cauza mucegaiului pentru oameni și clădiri. Urmările: un confort în condiții de siguranță și fără griji. 

Bucuraţi-vă de aer liniştit!
O distribuire uniformă a căldurii prin încălzirea suprafețelor lasă aerul să se liniștească și reduce proporția de praf și acarienii de praf în aerul încăperii. Rezultatul: mai puține plângeri din partea alergicilor!

Încălzirea D-voastră este invizibilă!
​Încălzirile de suprafețe sunt extrem de discrete: dispar în pardoseală, în tavan sau în perete. Prin asta se deschid noi opțiuni de modelare și lasă încăperea să pară mai ordonată. În afară de asta, nu este necesară deprăfuire și lăcuire enervantă.  

Bucuraţi-vă de căldură cu apă rece!
La o suprafață mai mare cantitatea de apă caldă necesară pentru încălzire este mai redusă. Sistemelor de încălzire a suprafețelor le ajunge doar apă caldă cu o temperatură de 35 de grade și produc o temperatură mai confortabilă decât radiatoarele. Prin asta se economisește energie și confort.. 
 
În concluzie: Încălzirea de suprafețe REHAU este confortabilă, bună pentru sănătatea D-voastră și structura construcției - și ajută la economisirea până la 20 la sută a costurilor încălzirii datorită temperaturilor scăzute de apă.

 

Datorita temperaturii scazute a apei fierbinti (35-40 grd.C) sistemul este ideal in combinatie cu cazane pe gaz, pompe de caldura si instalatii solare (convenabil din punct de vedere energetic, al resurselor utilizate si al mediului inconjurator).

 

Pachetul de BAZA are urmatoarele componente

Automatizarea incalziri in pardoseala cuprinde :

  • servomotor 230 V / 24 V pentru comanda ventilelor de pe returul circuitului : 7 buc
  • regleta de cleme NEA H pentru comanda actuatoarelor si a termostatelor de camera : 1 buc
  • termostat de camera digital NEA H : 2 buc
  • set reglare temperatura 1" ErP Rehau compus din ventil cu cap termostatic cu traductor de imersie, fitinguri retur 1/2", pompa de circulatie cu termostat de imersie, cot de racord cu ventil de aerisire si termometru, robinet pt. umplere si golirea instalatiei : 1 buc
  • set racordare 1" pt HKV-D : 1 buc

Pachetul complet este alcatuit din Pachetul de BAZA + automatizarea circuitului (8370 lei + 3440 lei)  = 11810 lei cu TVA inclus.

 
Email RSS

Utilizatori online
25