inapoi

Magra

Magra

Compania MAGRA Maile + Grammer GmbH a fost fondata in 1971 in Rottenburg-Ergenzingen. In 1979, dupa deschiderea filialei din Osnabruck, a devenit furnizorul cu a doua piata europeana de productie.

Cererea tot mai mare de produse a dus in 1978 la fondarea Magra-Rohrverteilerbau Ges.m.b.H. in  Kuhn/Carinthia, ceea ce a facut in mod specific programul de distributie pentru piata austriaca.


Prin productia cu cele mai moderne utilaje CNC si linii automate de sudare se adauga un plus fata de produsele similare de pe piata iar termenele de livrare extrem de scurte sunt garantate, cel mult opt zile.


Fiecare distributie este conditionata de supunerea produselor unui test de presiune si inspectie finala detaliata, astfel incat cerintele de inalta calitate si timpul de productie scurt sa multumeasca intotdeauna clientii.


Produsele Magra se fac in conformitate cu normele tehnice in vigoare si sunt de ultima generatie. Buteliile de egalizare Magra sunt confectionate din materiale care indeplinesc cerintele pentru utilizare ca un distribuitor de caldura. Sunt realizate de catre sudori autorizati, care au un certificat conform DIN EN287-1. Orice butelie de egalizare Magra este inspectata si verificata pentru erori cu privire la utilizarea materialelor prescrise si a grosimilor de perete.

Email RSS

Utilizatori online
17