inapoi

Pachet Buderus 1 panou solar SKR6.1 + 1 panou solar SKR12.1 + boiler solar SM290 + accesorii acoperis plan terasa

Producator: Buderus ; Cod produs: 1030
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 21239,23 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere Pachet Buderus 1 panou solar SKR6.1 + 1 panou solar SKR12.1 + boiler solar SM290 + accesorii acoperis plan terasa

Datorita eficientei foarte ridicate, panourile cu tuburi vidate se adreseaza in special celor care doresc sa utilizeze la maxim energia solara.
 
Captarea radiatiei indirecte face ca aceste panouri sa ofere un randament ridicat chiar si atunci cand nu este perfect senin. In plus, designul acestor panouri confera un aspect elegant si modern locuintei.
 
Pachetul solar contine :
  • (1) Un numar de 2 panouri solare cu tuburi vidate SKR 6 + SKR 12
  • (2) Boiler bivalent Logalux SM290 litri
In functie de necesarul de apa calda puteti opta pentruvarianta de boiler bivalent potrivita, corelata cu numarul de panouri solare.
centrale termice
  • (3) Statie completa de pompare Logasol KS0105
Contine toate componentele necesare functionarii instalatiei solare : pompa cu turatie variabila, separator de aer, robineti, termometre, supapa de sens.
  • (4) Automatizare Logamatic SC20
Monitorizeaza si coreleaza toti parametrii instalatiei solare pentru a oferi un randament cat mai mare a utilizarii radiatiei solare.
centrale termice
  • (5) Accesorii complete de instalare si racordare
Accesorii ce permit montajul pe terasa. Racordurile speciale faciliteaza cuplarea rapida si sigura a panourilor.
 
centrale termice
  • (6) Vas de expansiune de 25 litri si grup de siguranta
Asigura functionarea sigura a instalatiei solare in situatia suprancalzirii fluidului solar si evita pierderea acestuia datorita cresterii presiunii.
  • (7) Vana termostata pentru acm
Ofera otemperatura constanta a apei calde la iesirea acesteia din boiler, protejandimpotriva oparirii accidentale. Se poate stoca astfel apa calda in boilerulbivalent la o temperatura cat mai ridicata.
  • (8) Fluid solar
Pachetul contin 2 bidoane de 20 litri de fluid solar special destinat instalatiilor cu panouri solare plane. Fluidul este rezistent la inghet si asigura un transfer termic optim.
 
centrale termice
 

Specificatii Pachet Buderus 1 panou solar SKR6.1 + 1 panou solar SKR12.1 + boiler solar SM290 + accesorii acoperis plan terasa

Tip acoperis
Capacitate boiler 300 L
Email RSS

Utilizatori online
35