inapoi

Pachet Viessmann 2 panouri solare Vitosol 200-F + boiler solar Vitocell 100-B 300 litri

Producator: Viessmann ; Cod produs: 1007
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 16946,3 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere Pachet Viessmann 2 panouri solare Vitosol 200-F + boiler solar Vitocell 100-B 300 litri

Instalatia solara cu panouri colectoare Vitosol 200-F este atractiva atat printr-un pret de achizitie rezonabil, cat si prin energia pe care o economiseste. Este o solutie economica din punct de vedere al costurilor de achizitie, al spatiului de amplasare si a consumului de combustibil.
 
Prin noua suprafata Sol-Titan, care acopera suprafata panourilor Vitosol 200-F, se asigura captarea cu eficienta maxima a energiei solare.
 
Pachet promotional format din: 
 
1. Panou solar plan Vitosol 200-F tip SV1 (2,3 mp) - 2 buc
  
2. Separator aer
 
3. Agent termic "Tyfocor G-LS" 25 litri
 
4. Set racorduri
 
5. Divicon Solar tip PS 10
 
6. Sistem automatizare Vitosolic 100
 
7. Aerisitor
 
8. Armatura umplere
 
9. Accesorii pentru racordare
 
10. Set conducte boiler
 
11. Vas expansiune 25 litri, 10 bar
 
12. Boiler Vitocell 100-B bivalent, 300 litri
 
Pachetul nu contine accesoriile pentru montajul pe acoperis.  
 
Avantantaje la prima vedere:
  • Colectorii solari Vitosol 200-F au o eficienta deosebita, asigurata prinsuprafata de absorbtie selectiva, acoperita cu un strat special numit Sol-Titan, circuitul de conducte integrat si izolatia termica foarte performanta.
centrale termice
  • Instalarea se face cu multa usurinta datorita conductelor de legatura flexibile si sistemului de imbinare a panourilor colectoare printr-un sistem de piese de legatura perfect adaptate.
  • Sistemul de automatizare Vitosolic comanda functia de preparare a apei calde menajere in regim bivalent pe baza diferentei de temperatura. In plus, Vitosolic are un sistem de autodiagnoza integrat si o memorie care inregistreaza in permanenta castigul energetic oferit de instalatia solara
centrale termice
  • Grupul de distributie Solar-Divicon este un ansamblu compact ce cuprinde toate functiile hidraulice si termice ale circuitului.
centrale termice
  • Prepararea apei calde menajere se face in conditii perfect igienice prin boilerulbivalent Vitocell-B 100 de 300 litri, din otel emailat, cu strat dublu de Ceraprotect. Sistemul solar se racordeaza la serpentina inferioara a boilerului bivalent.
centrale termice
  • Toate componentele pachetului sunt perfect adaptate, simplificand astfel considerabil operatiile de montaj.
Eficienta pe termen lung
Colectorii solari Vitosol 200-F au o eficienta deosebita, asigurata prin suprafata de absorbtie selectiva, acoperita cu un strat special numit Sol-Titan, circuitul de conducte integrat si izolatia termica foarte performanta. Captatorul este prevazut cu o carcasa foarte bine izolata termic si acesta asigura o reducere la minimum a pierderilor de caldura. Carcasa colectorului este formata dintr-o rama de aluminiu in care este fixat etans geamul de sticla solara. Izolatia termica de calitate superioara este rezistenta la temperatura si foarte durabila. Colectorul este acoperit cu un geam de sticla solara. Aceasta este caraterizata printr-un continut redus de fier, ceea ce duce la reducerea pierderilor prin reflexie.

Design atractiv. Structura in culori alese de Dvs.
Transformati colectorii solari in elemente de decor pentru acoperisul Dvs.. Panourile Vitosol 200-F pot fi integrate in acoperis. Rama este livrata in culoare maro (conform RAL 8019) - la solicitarea Dvs. ramele pot fi livrate in orice culoare RAL.

Croite pe masura
Vitosol 200-F se livreaza in doua variante dimensionale cu suprafata utila de 2,3 m² respectiv 4,76 m². Montajul poate fi integrat in acoperis - recomandabil cladirilor in constructie, pe acoperis pentru cladirile existente sau montaj independent, pentru cladiri cu terasa. Panourile se pot monta vertical sau orizontal.

Printr-un montaj inteligent economisiti timp si bani
Vitosol 200-F este un exemplu de eficienta si din punct de vedere al montajului. Greutatea redusa a colectorului de 45 kg simplifica atat transportul cat si montajul pe acoperis. Instalarea se face cu multa usurinta, datorita conductelor de legatura flexibile si sistemului de imbinare a panourilor colectoare printr-un sistem de piese de legatura perfect adaptate.
 

Specificatii Pachet Viessmann 2 panouri solare Vitosol 200-F + boiler solar Vitocell 100-B 300 litri

Capacitate boiler 300 L
Tip acoperis Tigla plata/ romana,
Email RSS

Utilizatori online
27