inapoi

Pachet Viessmann PREMIUM centrala termica in condensatie Vitodens 200-W de 60 kW + boiler bivalent Vitocell 100-W 300 litri

Producator: Viessmann ; Cod produs: 933
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 19850 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere Pachet Viessmann PREMIUM centrala termica in condensatie Vitodens 200-W de 60 kW + boiler bivalent Vitocell 100-W 300 litri

COD B2HAD34-Pachet Viessmann PREMIUM centrala termica in condensatie Vitodens 200-W de 60 kW + boiler indirect Vitocell 100-W 300 litri
 
Cu cazanele in condensatie Viessmann contribuiti activ la protejarea mediului inconjurator, datorita eficientei energetice ridicate la transformarea combustibilului gazos in agent termic caldura, de 109 %. Cazanele in condensatie Viessmann se adapteaza automat la toate tipurile de combustibil gazos, inclusiv biogaz.

Prin aceste noi oferte firma Viessmann isi propune sa incurajeze clientii nostri sa opteze pentru o gama cat mai completa de accesorii Viessmann. Aceasta intentie este argumentata printr-o serie de avantaje pe care tehnica de sistem Viessmann le ofera:

 • Pret special, mult mai accesibil, la care Viessmann livreaza acum un sistem complet pentru incalzire si prepararea apei calde menajere.
 • Prin achizitionarea unui pachet Viessmann clientii nostri beneficiaza de o instalatie ecologica si economica, care corespunde inca de pe acum viitoarelor norme de protectie a mediului.  
 • Toate componentele pachetului sunt proiectate special pentru sistemul Viessmann, fapt care le face perfect compatibile, simplificand foarte mult operatiile de montaj si service.
  Pachet promotional format din :
 
1. Cazan Vitodens 200 W de 60 kW, doar pentru incalzire
 
2. Automatizare Vitotronic 200
 
3. Boiler Vitocell 100-W alb bivalent, 300 litri
 
4. Racord perete exterior
 
5. Cot 87 grd. 
 
6. Senzor de temperatura boiler
 
 
centrale termice
 
 
Vitodens 200- 60 KW centrala termica murala in condensatie, tiraj fortat (kit evacuare inclus), numai incalzire , apa calda menajera fiind furnizata cu ajutorul unui boiler de 300 litri. Cazanul in condensatie Vitodens 200 consuma mai putina energie deoarece foloseste energia suplimentara din gazele arse. Rezultatul: un randament normat de pana la 109%. Este evident ca prin acest lucru veti reduce costurile pentru incalzire si in plus veti proteja mai mult mediul inconjurator.

Eficient pe durata lunga
Cand este vorba de economie si durata de viata ridicata, atunci vorbim de materialele folosite ca fiind din otel inoxidabil. De aceea schimbatorul de caldura al cazanului Vitodens 200 este din otel inoxidabil Inox-Radial, care asigura siguranta necesara si garanteaza o exploatare in regim de condensatie pe timp indelungat. 

Domeniu de modulatie extins
O noutate la acest aparat consta in introducerea arzatorului MatriX cilindric, o inovatie proprie ce prezinta o capacitate extinsa de modulatie in domeniul 1:4. O alta noutate consta in integrarea functiei Lambda Pro Control care permite adaptarea automata a parametrilor de ardere in functie de diferitele tipuri de gaze folosite, oferind siguranta pe viitor cand - in contextul liberalizarii pietei  - se poate pune problema alegerii furnizorului.
 
Avantaje la prima vedere:
 • Cazan mural in condensatie pe combustibil gazos cu puteri: 4,8 pana la 60,0 kW.
 • Eficienta energetica normata 109%.
 • Capacitate extinsa de modulatie in domeniul 1 : 4.
 • Suprafete de transfer termic Inox-Radial din otel inoxidabil: efect de autocuratire a suprafetelor netede din otel inoxidabil si rezistenta anticoroziva avansata.
 • Arzator MatriX cilindric - inovatie a firmei Viessmann 
  – emisii reduse de substante poluante 
  – durata de viata prelungita datorita structurii din sarma de otel inoxidabil 
  – compatibilitate optima intre arzator si schimbatorul de caldura
 • Confort sporit in prepararea apei calde menajere prin intermediul functiei de mentinere a temperaturii.
 • Reglaj inteligent al arderii prin functia  Lambda Pro Control
  –  nu necesita inlocuirea duzelor la trecerea pe un alt tip de gaz
  –  functionare la parametrii optimi chiar si in cazul fluctuatiilor calitative ale gazului –  emisiile de substante poluante mentinute constant la un nivel foarte redus
  –  ardere silentioasa datorita turatiei reduse a ventilatorului
 

Specificatii Pachet Viessmann PREMIUM centrala termica in condensatie Vitodens 200-W de 60 kW + boiler bivalent Vitocell 100-W 300 litri

Putere 56 - 65 kW
Capacitate boiler 300 L
Email RSS

Utilizatori online
48