inapoi

Pachet Viessmann centrala termica in condensatie Vitodens 100-W de 35 kW + boiler solar 300 litri

Producator: Viessmann

Pret: 9700 RON TVA inclus

tel.: 021.252.84.95 Cerere oferta

Solicita oferta personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale

Descriere Pachet Viessmann centrala termica in condensatie Vitodens 100-W de 35 kW + boiler solar 300 litri

COD B1HA156
 
Cu cazanele in condensatie Viessmann contribuiti activ la protejarea mediului inconjurator, datorita eficientei energetice ridicate la transformarea combustibilului gazos in agent termic caldura, de 109 %. Cazanele in condensatie Viessmann se adapteaza automat la toate tipurile de combustibil gazos, inclusiv biogaz.

Prin aceste noi oferte firma Viessmann isi propune sa incurajeze clientii nostri sa opteze pentru o gama cat mai completa de accesorii Viessmann. Aceasta intentie este argumentata printr-o serie de avantaje pe care tehnica de sistem Viessmann le ofera:

 • Pret special, mult mai accesibil, la care Viessmann livreaza acum un sistem complet pentru incalzire si prepararea apei calde menajere.
 • Prin achizitionarea unui pachet Viessmann clientii nostri beneficiaza de o instalatie ecologica si economica, care corespunde inca de pe acum viitoarelor norme de protectie a mediului. 
 • Toate componentele pachetului sunt proiectate special pentru sistemul Viessmann, fapt care le face perfect compatibile, simplificand foarte mult operatiile de montaj si service.
  Pachet promotional format din :  
 
1. Cazan Vitodens 100 W de 35 kW , doar pentru incalzire
 
2. Automatizare digitala
 
3. Senzor de temperatura exterioara cu cablu de legatura
 
4. Boiler bivalent 100-W, 300 litri
 
5. Racord perete exterior 60/100
 
6. Cot admisie-evacuare 87 grd. 
 
7. Senzor temperatura boiler
 
centrale termice
 
 
Vitodens 100-W din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv. Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.
 
Durabil si economic
Datorita suprafetelor de transfer termic Inox-Radial, Vitodens 100-W ofera o inalta eficienta energetica si un confort termic deosebit. Arzatorul cilindric MatriX este de asemenea confectionat din otel inoxidabil. Acesta este foarte economic datorita capacitatii de functionare modulanta in functie de necesarul de caldura. 

Simplu si rapid
Hidroblocul compact ce poate fi accesat din partea frontala permite interventia rapida si conduce la o intretinere usoara. Acesta contine componentele de circulatie a apei cum ar fi pompa de circulatie sau vana de amestec. pentru dvs. aceasta inseamna o economie de timp in intretinere sau in caz de interventie asupra cazanului.
 
Avantaje la prima vedere:
 • Cazan mural cu functionare pe combustibil gazos pentru incalzire si prepararea apei calde menajere, cu puteri de 26 si 35 kW.
 • Eficienta energetica normata: pana la 107 %.
 • Suprafete de transfer termic Inox-Radial din otel inoxidabil:
  - rezistenta anticoroziva avansata a otelului aliat de inalta calitate
  - efect de autocuratire a suprafetelor netede din otel inoxidabil
 • Arzatorul cilindric MatriX din otel inoxidabil, cu functionare modulanta, este un produs inovator al companiei Viessmann
 • Hidrobloc cu componente usor accesibile ce simplifica intretinerea si operatiunile de service.
 • Racord la reteaua de apa in partea inferioara a cazanului.
 • Vas de expansiune cu membrana integrat.
 • Sistem de automatizare cu functionare in regim de temperatura constanta sau comandat cu senzor de temperatura exterior.
 • Clasificat cu 4 stele **** din punct de vedere al eficientei energetice, conform directivei europene 92/42 CE.
 

Specificatii Pachet Viessmann centrala termica in condensatie Vitodens 100-W de 35 kW + boiler solar 300 litri

Putere 35 - 38 kW
Capacitate boiler 300 L
Email RSS

Utilizatori online
51