inapoi

Panou solar cu 6 tuburi vidate Bosch Solar 8000 TV CPC

Producator: Bosch ; Cod produs: 3939
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 2772 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

Panou solar cu 6 tuburi vidate Bosch Solar 8000 TV  + oglinzi CPC cu senzor premontat si protectie la stagnare

 

 

Tehnologia superlativului.

Randament maxim în completarea sistemului de încălzire şi în prepararea apei calde.
Una din caracteristicile panourilor solare cu tuburi vidate este câştigul mare de energie pe fondul pierderilor minime de căldură. Datorită oglinzii parabolice speciale (CPC), razele soarelui ţintesc întotdeauna punctul focal de pe suprafaţa de absorbţie, într-un unghi ideal.

 

Panoul solar cu tuburi vidate este utilizat pentru completarea sistemului de încălzire în vederea unei utilizări extrem de eficiente în sezonul rece. Gama Solar 8000 TV reprezintă categoria premium a panourilor solare cu tuburi vidate.

Panourile cu 6 tuburi pot fi livrate doar cu sistemul cu oglindă parabolică (tehnologia CPC). Avantajul execuţiei cu oglindă parabolică CPC este că datorită oglinzii, mai multe raze de lumină cad peste tuburile din sticlă, obţinându-se astfel un aport mai mare de energie. Comparativ cu suprafaţa brută a panoului dumneavoastră, panourile cu tuburi vidate dispun de o suprafaţă mare de absorbţie datorită tehnologiei CPC.

Stratul din ceramică a suprafeţei oglinzii asigură o durată mare de viaţă şi o suprafaţă lucioasă.  Datorită unei bune izolaţii termice obţinute prin vacuum, pierderile de căldură rămân la un nivel minim în peretele dublu masiv al sticlei tuburilor vidate ale panoului, lucru ce oferă avantaje excelente în special în perioda de funcţionare în sezonul rece.

Tuburile din sticlă cu perete dublu garantează un vacuum durabil, fără scurgeri. Panoul solar cu tuburi vidate a fost testat chiar şi împotriva căderilor de grindină (conform EN 12975-2), lucru ce îi conferă o durată mare de viaţă în utilizare.

Accesoriile originale garantează un montaj simplu, atât în cazul instalării pe acoperiş înclinat şi plan, cât şi al instalării pe faţade.

 

Amplasare

Panourile solare cu tuburi vidate pot fi montate atât pe plan pe acoperiş înclinat, cât şi pe faţade.

 

 

Eficienţă energetică

Cu ajutorul panourilor solare cu tuburi vidate, energia solară poate fi exploatată chiar şi în sezonul rece, cu un grad înalt de eficienţă. Pe durata unui an, se poate face o economie la energie de până la 30% pentru prepararea apei calde şi încălzire.

 

Tehnică cu înalt grad de dezvoltare

Suprafaţa oglinzii parabolice cu strat ceramic aplicat prin tehnologia CPC (Compound Parabolic Concentrator (concentrator parabolic compus) focalizează lumina împrăştiată de aceasta pe tuburile vidate şi creşte astfel eficienţa. În cazul utilizării cu o pierdere minimă de căldură, a energiei termice, vacuumul din tuburile de sticlă cu perete dublu (ca izolaţie termică) şi conductivitatea termică produsă joacă un rol important.

 

Caracteristicile panoului solar cu tuburi vidate

  • Construcţie cu 6 tuburi.
  • Raportul mare dintre suprafeţele brute şi cele de absorbţie.
  • Construcţie cu tuburi tip U pentru un transfer mai bun al căldurii.
  • Suprafaţă cu strat ceramic a oglinzii parabolice.
  • Tuburi din sticlă, vidate, cu perete dublu masiv, fără scurgeri.
  • Tuburi inoxidabile pentru agentul termic rezistente la depuneri, datorită temperaturilor la funcţionarea în gol.
  • Construcţie rezistentă la căderile de grindină (conform EN 12975-2).
  • Posibilităţi variate de montaj datorită diferitelor materiale adiţionale pentru montajul pe acoperiş înclinat, plan cât şi pe faţade. 

 

 

 
Email RSS

Utilizatori online
37