inapoi

Saniflo

Saniflo
 
     Fondata in 1958, societatea franceza SFA a revolutionat piata de obiecte sanitare, dezvoltand un produs inovator: sanipompa pentru WC – “dispozitivul de tocat”.
     Acest aparat SFA face posibila montarea unui WC, amenajarea unei sali de baie complete, a unei bucatarii sau a unei spalatorii in orice loc din casa, fara lucrari de instalare majore.
     Sanipompa este un aparat de tocare-pompare a apelor uzate provenite de la diferite obiecte sanitare.
     Succesul conceptului a dus la dezvoltarea rapida pe piata franceza, iar mai tarziu, la sfarsitul anilor ’70, pe intreaga piata europeana.
     Astazi, grupul SFA numara 24 filiale (Franta, Germania, Austria, Elvetia, Marea Britanie, Irlanda, Norvegia, Suedia, Rusia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Portugalia, Spania, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Canada, Japonia, China, India, Australia, Noua Zeelenda, Turcia, Africa de Sud) si distribuie produse in numeroase alte tari datorita retelei sale de importatori si de distribuitori.
     Fiind in acelasi timp inventator, designer si fabricant, Grupul SFA este plasat, pe plan international, pe primul loc intre principalii producatori din lume de sisteme de tocare-pompare si pompe pentru WC.
     Departamentul “Cercetare - Dezvoltare” reprezinta investitia prioritara a grupului.
     In fiecare an, zeci de ingineri pun la punct produsele de azi si de maine, pentru asigurarea garantiei unei calitati superioare.
Email RSS

Utilizatori online
15