inapoi

Termofarc

TermofarcISTORIC
  
Infiintata in anul 1994, Termofarc este prima firma cu capital integral romanesc avand ca domeniu de activitate productia de centrale termice si echipamente auxiliare.

Activitatea firmei are inceputul inca din anul 1961 cand, intr-o perioada grea, din cauza lipsei de caldura si a energiei electrice din locuinte din cauza politicii guvernului aflat la putere, ing. Farkas Iuliu si tatal sau s-au hotarat sa construiasca pentru ei o centrala termica cu arzator. In anii ce au urmat ei au fost rugati de multi oameni din toata tara care au vazut centrala sa construiasca si pentru ei centrale termice identice cu a lor. Ca urmare a luat fiinta un mic atelier cu doar cativa oameni care functiona In cadrul Cooperativei de Consum Sacele. Pana in 1989 atelierul condus de ing. Farkas a produs si montat peste 3000 de centrale termice pe combustibil lichid, solid sau gazos, arzatoare si boilere aducand caldura in casele si inimile multor oameni, devenind cunoscut In toata tara.

Dupa caderea regimului comunist produsele oferite s-au impus pe piata cu ajutorul tehnologiei de ultima ora importata din tarile occidentale combinata cu experienta in domeniu. S.C. Termofarc S.R.L. a fost infiintata prin privatizarea fabricii in anul 1994. A urmat o perioada foarte dinamica de dezvoltare reusind in fiecare an marirea treptata a efectivului si a spatiului de productie.
In anul 2001 fabrica dispunea de 1000 mp spatiu de productie pentru ca in 2003 sa ajunga la 4000 mp si la o productie in serie mare compania axandu-se in special pe productia centralelor termice cu combustibil solid datorita cererii mari pe piata. In anul 2004 s-a reusit o crestere a productiei cu 180% iar in 2005 o dublare a productiei si vanzarilor fata de anul precedent cu o forta de munca de circa 150 de angajati.

PRODUSE


Printr-o continua imbunatatire a produselor si modernizarea tehnologiei de fabricatie in paralel cu dezvoltarea infrastructurii, compania a ajuns in momentul de fata lider absolut printre producatorii interni de echipamente pentru incalzire atat prin diversitatea si calitatea produselor cat si prin serviciile oferite. Termofarc se remarca prin inovatiile aduse produselor cum ar fi sistemul de preparare a apei calde menajere Incorporat Intr-o centrala pe combustibil solid sau uscator-arzatorul de la sistemul automat de incalzire pe rumegus.

Produsele sunt proiectate de specialistii firmei si sunt supuse la teste riguroase atat la laboratorul firmei cat si la laboratoare avizate I.S.C.I.R. in vederea omologarii lor. Produsele care trec de aceste teste si sunt fabricate in serie, in cadrul procesului de fabricatie sunt testate individual in diferite stadii de productie.

SERVICII


Ca servicii in domeniul de echipamente termice fie ele de import sau produs propriu, compania ofera proiectarea instalatiei, montajul, punerea in functiune, intretinerea si servisarea acestora. Cu timpul compania si-a extins activitatea in diverse domenii precum: constructii, comert cu produse de import (la ora actuala compania este reprezentant unic in Romania al mai multor companii de renume din Europa). Aflandu-se intr-o continua ascensiune firma cauta sa-si imbunatateasca si sa-si diversifice gama de produse si servicii oferite precum si calitatea acestora.

O colaborare pe termen lung cu Termofarc va aduce siguranta si eficienta clientilor deoarece se bazeaza pe o relatie cu o firma puternica cu experienta In domeniu ce dispune de un know-how dobandit In cei peste 40 de ani de experienta.

Email RSS

Utilizatori online
16