inapoi

Termosemineu cu functionare pe lemne Ferroli Mirano H 22 kW

Producator: Ferroli ; Cod produs: 3347
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 2720 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

Ferroli Mirano H este un termoșemineu pe combustibil solid destinat încălzirii centralizată prin radiatoare, creând totodată o ambianță placută în încăpere.

Tehnologia modernă de proiectare și fabricație, precum și utilizarea materialelor de calitate asigură o funcționare eficientă și sigură în condițiile respectării instrucțiunilor de instalare și utilizare.

Produsul a fost proiectat și testat conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de încălzire pe combustibil solid.

Șemineul este dotat cu ușă de alimentare cu geam din sticlă termorezistentă, care conferă siguranță în exploatare și aduce valențe estetice produsului, permițând vizualizarea permanentă a flăcării.

Corpul șemineului este din tablă din oțel tratată, sudată și vopsită cu vopsea termorezistentă.

Calitatea finisajului îl recomandă ca produs premium pentru o ambianță plăcută în orice cămin.

Decorația ceramică cu care sunt placate laturile acumulează energie termică și conferă totodată eleganță produsului.

Corpul semineelor este realizat din materiale de inalta calitate si rezistenta: focar de ardere fabricat din tabla din otel tratata si sudata, manta exterioara vopsita cu vopsea termorezistenta si elemente din fonta (gratar, usa etc.), care asigura o durata mare de viata a produsului.


Inca de la inceputul existentei omenirii focul a exercitat asupra noastra o puternica atractie prin energia pe care o degaja iar imblanzirea lui a reprezentat telul suprem.

Prin stapanirea acestuia am reusit sa controlam natura si sa ne construim drumul spre civilizatie. In jurul focului, incalziti de energia lui, ne-am strans in noptile lungi de iarna sa ascultam pe nerasuflate basmele pline de aventuri povestite de bunici sau sa deschidem cu emotie cadourile de Craciun.

Acum aceasta traditie veche de secole este readusa in casele nostre de noile game de termoseminee cu functionare pe peleti sau lemne Ferroli.

Autonomia de functionare a semineului pe lemne nu este la fel de ridicata ca cea a unui termosemineu pe peleti.

Teremosemineele pe peleti sunt echipamente ce incalzesc prin radiatie si convectie camera in care sunt instalate iar restul incaperilor prin intermediul sistemului de radiatoare la care sunt conectate.

 

Autonomia unui termosemineu este superioara unui semineu cu functionare pe lemne prin existenta unui rezervor de dimensiuni mari care asigura o functionare de pana la 4 zile cu un randament de peste 90%

Cu un design deosebit, specific marilor creatori italieni, semineele si termosemineele cu functionare pe peleti sau lemne Ferroli aduc eleganta si rafinament spatiului dumneavoastra de locuit, asigurand confort si siguranta.

 

 

Puteri      
Putere termica nominala   kW 22
Parametri tehnici      
Consum   kg/h 2,8
Volum de incalzit   mc 130
Diametru racord evacuare gaze ardere   mm 118
Temperatura gazelor de ardere   grdC 350
Combustibil     lemn, carbune, brichete
Distante de siguranta fata de materiale combustibile (lateral/spate/fata)   cm 55/75/80
Dimensiuni / Greutati      
Inaltime   mm 1160
Latime   mm 490
Adancime   mm 460
Greutate   kg 98
 
Email RSS

Utilizatori online
19