inapoi

Termosemineu cu functionare pe peleti Ferroli Breta Pellet 24 kW

Producator: Ferroli ; Cod produs: 3350
Cerere oferta

Solicita oferta
personalizata pentru a beneficia de discounturi si preturi preferentiale.

Pret: 7695 RON TVA inclus

021.252.84.95

Descriere

Ferroli Breta Pellet este un termoșemineu pe combustibil solid destinat încălzirii centralizată prin radiatoare, creând totodată o ambianță placută în încăpere.

Tehnologia modernă de proiectare și fabricație, precum și utilizarea materialelor de calitate asigură o funcționare eficientă și sigură în condițiile respectării instrucțiunilor de instalare și utilizare.

Incalzeste prin radiatie incaperea in care este montat, iar restul camerelor prin circuitul de radiatoare la care se conecteaza.

 

 

 

Breta Pellet sunt termoșeminee automatizate, complet echipate:

 • pompă încălzire
 • vas de expansiune
 • supapă de siguranță
 • termostat de siguranță
 • panou de comandă digital
 • arzator pe peleți cu autocurățare
 • buncăr peleți
 • tăviță de cenușă detașabilă

Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peleților și a aerului pe măsură ce cazanul se apropie de temperatura dorită

Avantaje:

 • nu necesita camera tehnica separata
 • posibilitate conectare boiler extern pentru producere apa calda menajera
 • posibilitate conectare termostat de ambianta

 

 

Produsul a fost proiectat și testat conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de încălzire pe combustibil solid.

Șemineul este dotat cu ușă de alimentare cu geam din sticlă termorezistentă, care conferă siguranță în exploatare și aduce valențe estetice produsului, permițând vizualizarea permanentă a flăcării.

Corpul șemineului este din tablă din oțel tratată, sudată și vopsită cu vopsea termorezistentă.

Calitatea finisajului îl recomandă ca produs premium pentru o ambianță plăcută în orice cămin.

Decorația ceramică cu care sunt placate laturile acumulează energie termică și conferă totodată eleganță produsului.

Corpul semineelor este realizat din materiale de inalta calitate si rezistenta: focar de ardere fabricat din tabla din otel tratata si sudata, manta exterioara vopsita cu vopsea termorezistenta si elemente din fonta (gratar, usa etc.), care asigura o durata mare de viata a produsului.


Inca de la inceputul existentei omenirii focul a exercitat asupra noastra o puternica atractie prin energia pe care o degaja iar imblanzirea lui a reprezentat telul suprem.

Acum aceasta traditie veche de secole este readusa in casele nostre de noile game de termoseminee cu functionare pe peleti sau lemne Ferroli.

Teremosemineele pe peleti sunt echipamente ce incalzesc prin radiatie si convectie camera in care sunt instalate iar restul incaperilor prin intermediul sistemului de radiatoare la care sunt conectate.

 

Termosemineul este un echipament complet automatizat si echipat (pompa, vas de expansiune, termostat, presostat etc) si are posibiliatatea de a fi conectat la un termostat de camera, montat la distanta, prin care se poate gestiona temperatura ambientala dorita.

Autonomia unui termosemineu este superioara unui semineu cu functionare pe lemne prin existenta unui rezervor de dimensiuni mari care asigura o functionare de pana la 4 zile cu un randament de peste 90%

Cu un design deosebit, specific marilor creatori italieni, semineele si termosemineele cu functionare pe peleti sau lemne Ferroli aduc eleganta si rafinament spatiului dumneavoastra de locuit, asigurand confort si siguranta.

 

 

 

Puteri      
Putere nominala   kW 23,97
Putere incalzire aer   kW 3,4
Putere incalzire agent termic (apa)   kW 20,57
Randamente      
Randament   % 91
Combustibil      
Capacitate rezervor peleti   kg 35
Consum peleti   kg/h 5,1/1,7
Dimensiuni / Racorduri / Greutati      
Inaltime   mm 1250
Latime   mm 610
Adancime   mm 670
Diametru racord cos   mm 80
Diametru racord aer   mm 48
Greutate   kg 192

 

 

 

 
Email RSS

Utilizatori online
53