inapoi

Viega

Viega

De la fondarea sa în 1899, compania Viega s-a dezvoltat ca o întreprindere activa la nivel global. Cu o forţă de muncă pe plan internaţional de cca. 3000 de persoane, Viega este acum unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de produse din sectorul sanitare.

Gama de produse cuprinde circa 16.000 de articole, care sunt fabricate în Attendorn-Ennest/Westphalia, Lennestadt-Elspe/Westphalia, Großheringen / Thuringia, Niederwinkling /Bavaria şi McPherson / Kansas (SUA).

Produsele Viega sunt utilizate în toate domeniile, de la instalatiile pentru constructiile civile rezidentiale pana la instalatiile industriale din domeniul construcţiilor navale.

Traditie de familie
In spatele numelui Viega se afla o afacere de familie care de la bun inceput a fost foarte exigenta: in privinta calitatii produselor, a apropierii clientilor, a livrarilor la timp si a serviciilor ireprosabile. Deci, in primul rand, sunt exigenti cu ei insisi. Pentru ca acest fapt este dovedit: este nevoie de mai mult decat o idee buna pentru a scrie o poveste de succes pe plan international. Nici curajul, nici bucuria inovatiei si nici pasiunea nu sunt atributii lasate la voia intamplarii. Acestea sunt statornice de mai mult de 100 de ani in acesta firma.

Succes pe plan international

Printre domeniile in care Viegra impune standarde de mai multi ani se afla si tehnica de scurgere. Scurgerile si preaplinurile pentru cazi de baie si cadite de dus, sifoanele made by Viega s-au putut impune pe plan mondial si au fost instalate de milioane de ori. Pe buna dreptate, deoarece tehncia de scurgere Viega surprinde atat prin calitatea sa foarte tehnica cat si creativitatea acesteia. Nenumarate produse au fost recompensate deja cu premii internationale pentru design.

Sistematic si precis
Nu numai produsele corespunzatoare tehnicii de scurgere sunt disponibile permanent in stocul Viega. In total sunt disponibile peste 16.000 articole iar acestea sunt grupate, codate, ambalate si expediate prin intermediul unui concept logistic ireprosabil. Acesta este un sistem, ca de altfel orice la Viega. Pentru ca nu numai procesele ci si produsele converg intre ele. cel mai bun exemplu in acest sens este tehnica de scurgere Viega prezentata aici: sortimentul versatil de solutii de detaliu de calitate superioara care distinge o baie moderna. Fidel devizei: Viega. O idee mai bine!

Email RSS

Utilizatori online
20